Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ" !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Δείτε και ακούστε τις δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου  και του Στρατηγού  Γ. Επιτήδειου την ώρα που άσκησαν το εκλογικό τους  δικαίωμα και δεν βρισκόταν εκεί κανένα κανάλι. Γιατί άραγε; Η προσπάθεια φίμωσης της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται. Η πορεία του Λαϊκού συνδέσμου προς την Νίκη δεν ανακόπτεται  ότι και να κάνουν.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε δήλωσε:  Από το πρωί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί δηλώνουν στα κανάλια ότι σήμερα πρέπει να ενισχυθεί η δημοκρατία, γιατί ο φόβος της ανόδου της Χρυσής Αυγής στην 3η θέση είναι μεγάλος. Αυτές είναι εκλογές βίας και νοθείας, γιατί στην ουσία έχει καταλυθεί η δημοκρατία, καθώς ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης βρίσκεται παράνομα στην φυλακή για τις Ιδέες του. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και βουλευτές μας σε κατ΄οίκον περιορισμό, όπως ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος, στους οποίους απαγορεύθηκε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Μετά από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, περιμένουμε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των υπόλοιπων συναγωνιστών.

 

Ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε:

Λίγες ώρες έμειναν από την στιγμή που η κάλπη δα δείξει την μεγάλη νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο λαός έχει εμπιστευθεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο, και παρά τις αντιξοότητες, τις διώξεις και τις φυλακίσεις θα το αναδείξει ως Τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου μας.  Έτσι, θα αποδοθεί πολιτική δικαιοσύνη, αλλά και θα δοθεί η ευκαιρία στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα.
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]