Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ελένη Ζαρούλια: Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή παρά την τρομοκρατία και την νοθεία του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ!

| No comment


Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.



Αρχικά, επεσήμανε πως η παρουσία της στο στούντιο του σταθμού οφείλεται στην άδεια που της έδωσε ο εισαγγελέας να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές ενόψει εκλογών, καθώς παραμένει παράνομα έγκλειστη στο σπίτι της απ΄ όπου διεξήγαγε τον προεκλογικό της Αγώνα.
Στην συνέχεια τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα στην τρίτη θέση παρά την προσπάθεια του συστήματος για τρομοκρατία και νοθεία. Η Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών ακόμα και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες και η εμπιστοσύνη του λαού θα σηματοδοτήσει αυτόματα και την δικαίωση.

Οι παράνομες πολιτικές διώξεις αποκαλύφθηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο στα μάτια του ελληνικού λαού, ο οποίος την Κυριακή με την ψήφο τους θα τιμωρήσει τους σκευωρούς και προδότες πολιτικούς. Η υποψήφια στην Β΄ Αθηνών κατέληξε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και θα αποτελέσει την πραγματική Εθνική αντιπολίτευση για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]