Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΠΟΨΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Κάθε χρόνο, ανελλιπώς, από την επόμενη κιόλας χρονιά των γεγονότων και της προδοτικής στάσης της κυβέρνησης Σημίτη, οι Έλληνες εθνικιστές ενώνουν τις σημαίες τους και η Αθήνα γίνεται μια θάλασσα. Η Θάλασσα του Αιγαίου που στην αγκαλιά της έχει όλα τα νησιά μας, και όλους τους Ήρωες της φυλής μας.
Σήμερα, στην Αθήνα, στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, η παρουσία μας αποκτά ιδιαίτερο νόημα.
Δίνει απάντηση πως οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν τις θυσίες των Ηρώων.
Πως οι Έλληνες Εθνικιστές ξεπερνούν τα εμπόδια, το κρύο ή και ενδεχομένως και την βροχή, αψηφούν τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμόσει ο Συριζαίος υπουργός που κλείνει το μάτι στους όπου αναρχικούς και τις αντισυγκεντρώσεις τους, αψηφά τις προβοκάτσιες που στήνει η κυβέρνηση των αναρχοτρομοκρατών, και υψώνουν στεντόρεια την φωνή τους για Εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.
Σήμερα, που η άδικη, παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού, μας στερεί το δικαίωμα της φυσικής του παρουσίας στον χώρο δίπλα μας, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να είμαστε εκεί, φωνάζοντας με όλη την δύναμη της ψυχής μας, ώστε η φωνή μας να ακουστεί πέρα για πέρα, μέχρι τον Κορυδαλλό. Εκεί που βρίσκεται ο Αρχηγός μας και τα αδέρφια μας.
Και μετά η φωνή μας να ταξιδέψει και παραπέρα…

Εκεί, στην λεωφόρο Ηρακλείου που έπεσαν τα αδέρφια μας, ο Γ.Φουντούλης και ο Μ. Καπελώνης και μετά να πάει παραπέρα… Στην Κύπρο που έπεσαν ο Σ. Σολωμού και ο Τάσος Ισαάκ.


 

Να πάει όπου έχει πέσει Έλληνας, υπερασπιζόμενος την λευτεριά και την ανεξαρτησία την Ελλάδας μας!
Εκεί, στο μνημείο των ηρώων των Ιμίων, έξω από την Λέσχη αξιωματικών επί της Β. Αμαλίας, απο τις 3 το μεσημέρι και μετά θα βρίσκονται όλοι οι Έλληνες που έχουν στα στήθια τους ψυχή!

Εσύ, αλήθεια, που θα βρίσκεσαι;
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]