Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – 2 ΒΙΝΤΕΟ!

| No comment


Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος που διεξήγαγε τον προεκλογικό του Αγώνα, όντας πολιτικός κρατούμενος και παράνομα προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά, μίλησε από τα κελιά της Τιμής στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT και Astra.



Αρχικά, ευχαρίστησε τον λαό της Μαγνησίας που τον στηρίζει και του συμπαραστάθηκε παρά την πολιτική δίωξη που υφίσταται και υποσχέθηκε πως σύντομα μετά την Νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές και την δικαίωση θα συνεχίσει ελεύθερος τον Αγώνα για τις Ιδέες και τα Ιδανικά της Πατρίδας.

Τόνισε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου παρά την γελοία συστημική προπαγάνδα και τις μάταιες προσπάθειες της διαλυμένης ΝΔ να προωθήσει το…. «Ποτάμι».

Η Χρυσή Αυγή την επομένη των εκλογών θα είναι η μοναδική Εθνική αντιπολίτευση και θα δώσει δυναμικά την μάχη στην Βουλή ενάντια στους εθνομηδενιστές του Σύριζα. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω παρά τον βρώμικο πόλεμο, την τρομοκρατία και τις παράνομες πολιτικές διώξεις και θα κάνουν πράξη την υπόσχεση τους για πολιτική κάθαρση και κοινωνική Δικαιοσύνη.
  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]