Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ" ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ "ΧΑΡΙΣΑΝ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!

| No comment
Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είδαν με καλό μάτι την εικόνα με τις εξαγγελίες των νέων υπουργών, πριν καλά καλά διεξαχθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να δοθεί σύνθημα από τον νέο πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για σιωπητήριο.
Παράλληλα η σιγή ασυρμάτου εντάσσεται εκτός της επικοινωνιακής πολιτικής της νέας κυβέρνησης και στην προσπάθεια κατευνασμού των αγορών, μετά το χθεσινό κραχ που ακολούθησε τις υπουργικές εξαγγελίες, το οποίο επιχείρησε να «μαζέψει» ο αντιπρόεδρος της κυβερνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Το «σιωπητήριο» ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνονται με μεγαλύτερη φειδώ, καθώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.


 

Καταλάβατε τώρα; Στα λόγια, ανώγεια και κατώγια. Στην πράξη; Αναμονή, "είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω" και βλέπουμε...
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]