Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πολιτικού ξεκατινιάσματος...συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ: «Oι συνομιλητές μας δεν γεμίζουν ένα ταξί» !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...

| No comment



Σε πολιτικό ρινγκ μετατράπηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με την ενότητα να δείχνει πλέον ότι κρέμεται σε μια κλωστή.


Βαριές εκφράσεις, ανταλλαγές κατηγοριών και εκατέρωθεν επιθέσεις συνέθεσαν ένα πολιτικό σκηνικό που παραπέμπει σε εικόνα πολιτικής αποσύνθεσης παρά σε κόμμα που ετοιμαζόταν να μπει στη Βουλή και να δώσει τη μάχη της ψήφου εμπιστοσύνης.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος τα έβαλε για ακόμη μια φορά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αντιπαρατέθηκε και πάλι με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ συγκρούστηκε και με νεότερους βουλευτές του κόμματός του, όπως ο Θάνος Μωραΐτης και ο Συμεών Κεδίκογλου.
Όλα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο υπουργός άσκησε και πάλι σκληρή κριτική στον κ. Βενιζέλο και επανέλαβε πως υπάρχει απόσταση από την κοινωνία και το κόμμα υπολειτουργεί.
Η έκρηξη του κ. Βενιζέλου δεν άργησε να έρθει. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για συνωμοσίες και επιτέθηκε κατά του Γιώργου Παπανδρέου δίχως όμως να τον κατονομάζει.
«Μου έστησαν το Ζάππειο. Κανείς δεν με έχει πει Τούρκογλου στη ζωή μου, παρά μόνο σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Με αφήνετε στο έλεος του Θεού» είπε.
Στον Ευάγγελο Βενιζέλο απάντησε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να είναι σε ένα κόμμα που να κυριαρχεί μόνο μία άποψη και να μην υπάρχει πλουραλισμός και να μην γίνονται δεκτές οι διαφορετικές απόψεις.
«Κάποιοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ να μείνει ένα μικρό κόμμα για να υπάρχει μόνο μία άποψη. Συνωμοσίες Πρόεδρε είναι οι "καλικάντζαροι" και η "5η φάλαγγα" που μας αποκαλούσες προ ημερών» είπε.
Το κρεσέντο της έντασης συνεχίστηκε. Ο βουλευτής Ιωαννίνων, Μιχάλης Κασσής έκανε λόγο για διάλυση του κόμματος και ζήτησε την παραίτηση του Γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.
«Να δρομολογήσεις εσύ την παραίτηση του Γραμματέα και να αναλάβεις τις ευθύνες σου στο βαθμό που σου αναλογούν» φέρεται να είπε στον Πρόεδρο του κόμματος.
Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Συμεών Κεδίκογλου ο οποίος αναφερόμενος στη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε Δημοκρατική Παράταξη, φέρεται να είπε «οι συνομιλητές μας δεν γεμίζουν ένα ταξί».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]