Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Σύνδεσμος ενώνει , τα κόμματα χωρίζουν , ιδού και το όνομα "Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή !!

| No comment



Αγαπητοί αναγνώστες ζούμε σε εποχές ψευτοδημοκρατίας και τηλεδημοκρατίας των megaλων καναλιών , οι εθνικές κυβερνήσεις είναι διακοσμητικές και έχουν εκχωρήσει εθνική κυριαρχία σε ένα παγκόσμιο σώμα .



Το κοινοβούλιο απλά υπάρχει για να εγκρίνει τα εκβιαστικά διλήμματα που μας επιβάλουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ . Αυτή η δημοκρατία που ζούμε είναι ψεύτικη καθώς πέντε οικογένειες κάνουν κουμάντο στην πολιτική ζωή της χώρας , είναι αυτοί που κατέχουν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ και τους διαγράφονται τα χρέη τους προς το δημόσιο ενώ παράλληλα συμπατριώτες μας χάνουν τα σπίτια τους για μικροοφειλές !!

Δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία όταν για τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα βρέθηκε τρόπος να διαγραφούν χρέη άνω των 300.000.000 ευρώ , ενώ για άλλους συμπολίτες μας που χρωστάνε πολύ λιγότερα αυτό δεν γίνεται . Πως είναι δυνατόν η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να έχουν το ΘΡΑΣΣΟΣ να μας μιλάνε για δημοκρατία και να μας κουνάνε το δάχτυλο όταν τα φέσια τους στην ΔΕΗ ξεπερνούν τα 725.000 ευρώ ενώ όταν ένας απλός πολίτης χρωστάει πολύ λιγότερα να του κόβουν τελείως "δημοκρατικά" και "ανθρώπινα" το ρεύμα και να τον βυθίζουν στο σκοτάδι .

Ο ανθρωπισμός τους είναι υποκριτικός το ίδιο και το δημοκρατικό προφιλ που υποκρίνονται ότι έχουν.
Τα κανάλια απλά υπάρχουν για να συκοφαντούν να φιμώνουν και να εκτελούν συμφέροντα και εντολές άλλων . Η ενημέρωση που μας παρέχουν είναι επιλεκτική καθώς πολλά γεγονότα μεταδίδονται από την οπτική γωνία που βολεύουν αυτούς .


Όλοι όσοι αναφέρονται πιο πάνω , είναι αυτοί που εκπροσωπούν την οικονομική ολιγαρχία όπου μαστίζει την πατρίδα μας . Όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες πάνε χέρι χέρι με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών . Σε στενή συνεργασία τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας τρομοκρατούν τον λαό και του τραβάνε το αυτί κριτικάροντας τον για το τι είναι "σωστό και τι λάθος " , κατά αυτούς πάντα .

Συστηματικά τα ΜΜΕ και τα περισσότερα κόμματα παίζουν την άθλια προπαγάνδα του αντιρατσισμού θεσπίζοντας "αντιρατσιστικούς νόμους " που ξεκάθαρα προέρχονται από ξένα κέντρα εξουσίας . Φυσικά δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση να ασχοληθούν με την ασφάλεια των Ελλήνων και το δημογραφικό ζήτημα όπου είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς η Ελλάδα θα χάνει σε πληθυσμιακό επίπεδο την εθνική της ταυτότητα . Άλλωστε αν ήθελαν βάλουν κάποιο φραγμό σε αυτό το ζήτημα δεν θα έδιναν άδεια για ισλαμικό τέμενος στο κέντρο της Αθήνας μας . Αλλά βέβαια δεν μπορούν να πάνε κόντρα στις ξενόδουλες ανθελληνικές εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Ήδη σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία , η Αγγλία , η Σουηδία και άλλες χώρες τα εθνικιστικά κινήματα είναι σε διαρκεί άνοδο . Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα , το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής ήδη στηρίζεται από χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι αντιστέκονται στην προπαγάνδα των ΜΜΕ , την τρομοκρατία και τις φυλακίσεις ! Ήδη η Χρυσή Αυγή παρόλο , τις φυλακίσεις , τις δολοφονίες εθνικιστών αγωνιστών και την φίμωση , κρατάει γερά και συνεχίζει να πατάει σταθερά στα πόδια της . Ας αναλογιστούμε λοιπόν , γιατί κανένα κανάλι δεν έχει παρουσιάσει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά στέκονται συνεχώς στα ίδια και στα ίδια πλάνα και επιχειρήματα ; Οι θέσεις τους είναι ξεκάθαρες , τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή δεν μασάει τα λόγια της και δεν χαϊδεύει τα αυτιά του λαού , δεν λέει ούτε "λεφτά υπάρχουν " , "ούτε Ζάππειο 1 ,2 ,3 " , ούτε "θα σας τα δώσουμε όλα " ... Στόχος της η Ελλάδα να σταθεί στα δικά της πόδια και η δημοκρατία στην Ελλάδα να γίνει επιτέλους εθνική όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον λαό για τον λαό . Θα μπει ακόμα ένα τέρμα στην οικονομική ολιγαρχία που μαστίζει τον τόπο και το δημογραφικό ζήτημα είναι ήδη από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα του λαϊκού Συνδέσμου.

Μπροστά στο ζήτημα για την εθνική ελευθερία της Ελλάδας δεν υπάρχουν για τους Έλληνες Εθνικιστές ταμπέλες "αριστερός" , "δεξιός" και άλλα . Ο Σύνδεσμος ενώνει , τα κόμματα χωρίζουν , ιδού και το όνομα "Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή " !

Είναι αστείο εν έτη 2014 να πιστεύουμε πως αν βγει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία ότι θα εγκαθιδρύσει κάποιου είδους δικτατορίας , ίσα ίσα που στόχος του λαϊκού Συνδέσμου είναι να ενισχυθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα καθώς το πρόγραμμα της μιλάει για δημοψηφίσματα και εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό ! Στόχος της Χ.Α η δημιουργία ενός εθνικού κοινωνικού κράτους σε αντίθεση με το σήμερα . Η Οικονομία της Ελλάδος θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και η χώρα να αρχίζει να παράγει έτσι ώστε να μην υποκύπτουμε σε ξένους εκβιασμούς , αυτά λέει ο Λαϊκός Σύνδεσμος , θέσεις που τα ΜΜΕ δεν θέλουν να προβάλουν σε καμία περίπτωση .
Είναι αναγκαίο λοιπόν ο λαός να μην υποκύψει στην ατελείωτη λάσπη και να συνεχίσει να υποστηρίζει με την ψήφο του το ριζοσπαστικό εθνικιστικό κίνημα , για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Χρυσής Αυγής .

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !
 
Βασίλης - Ελληνες Πατριώτες Μαθητές 
 
ELNEWS - HELLENICPRIDE 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]