Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..."Νίκησε τον Νταή Χωρίς να τον Αγγίξεις !!! ΓΙΝΕ ΡΑΓΙΑΣ !!!" ΒΙΝΤΕΟ!!

| No comment


 Η νέα τάξη πραγμάτων έχει πολλά πρόσωπα και μεθόδους για να επιβάλει τους διεθνιστικούς σκοπούς της. Ειδικά στην Ελλάδα οι σκοταδιστές έχουν ρίξει όλο το κέντρο βάρους της προσπάθειας τους για να μπορέσουν να λυγίσουν το αδούλωτο έθνος μας. 


Τελευταία το εν λόγω βίντεο έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο προσπαθώντας να δώσει ‘’λύση’’ στο πρόβλημα του εκφοβισμού που βιώνουν οι μαθητές κυρίως στους χώρους του σχολείου ή σε χώρους όπου συναναστρέφονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους ή και μεγαλύτερα. 


Το βίντεο πέρα από το «αντιρατσιστικό» μήνυμα που περνάει κάνει μια ανάλυση που στην καλύτερη περίπτωση θα χαρακτηριζόταν ‘’ύποπτη’’ για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν τα παιδιά μας απέναντι στους τραμπούκους που τα παρενοχλούν. Ούτε λίγο , ούτε πολύ λοιπόν ο δημιουργός του μας λέει ότι οι λύσεις που έχει το κάθε παιδί απέναντι σε αυτούς είναι να γίνει γελωτοποιός , υποταγμένος και σκλάβος των ορέξεων των ατόμων αυτών αν θέλει να μην το χτυπούν , να μην το κλέβουν και να μην το χλευάζουν δημόσια. Αυτό το βίντεο που προβάλει την μη χρήση βίας ούτε για αυτοάμυνα έχει ένα πιο βαθύ και δόλιο σκοπό. Στοχεύει βαθιά στην ψυχή της ελληνικής νεολαίας. 


Βλέποντας ότι είχε καταφέρει , ένα κομμάτι της , να την σύρει στο βούρκο της σόουμπιζ και παρουσιάζοντας πρότυπα σάπια και «ελαφροιδιαίτερα» , να την πλάσει χωρίς ταυτότητα εθνική και φύλο , δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε αυτή την γενιά που ακολουθεί. Από την μια όλος ο ανθελληνικός οχετός των καθηγητάδων διδάσκει στα σχολεία το παραμυθάκι του πολυπολιτισμού , των συνωστισμών , του αντιρατσισμού και ισότητας των λαών και από την άλλη βίντεο όπως αυτό πατούν εκεί και δημιουργούν τους μελλοντικούς ραγιάδες. Αυτούς που όπως έλεγε ο Ίων Δραγούμης 
: ‘’ Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει..’’

 Αυτούς θέλουν να φτιάξουν του φρόνιμους , τους σκυφτούς τους αμίλητους την τέλεια βορά στο τέρας του ισλάμ που έρχεται. Τα κατάλληλα θύματα , τους μαζάνθρωπους που θα πάψουν να είναι Ελληνες και απλά θα κατοικούν σε ένα κομμάτι γης που κάποτε λεγόταν ΕΛΛΑΣ και είχε λαμπρό πολιτισμό. Αντ ΄ αυτού το σχολείο και η οικογένεια θα πρέπει να αποτελούν τις φωλιές των νέων Ελλήνων στις οποίες θα θητεύσουν μέχρι να ανδρωθούν και να ανοίξουν τα φτερά τους στην κοινωνία για να δημιουργήσουν με την σειρά τους νέους συνεχιστές της Ελλάδος που θα προχωρήσουν πιο μπροστά από τους προηγούμενους και θα τους ξεπεράσουν. Αυτό οι Έλληνες ποτέ δε το πετύχαιναν με κηρύγματα υποταγής και υποτέλειας άλλα πάντα με σκληρό , καθημερινό και ανελέητο αγώνα απέναντι σε κάθε δυνάστη. Αγώνα τίμιο , αξιοπρεπή και , όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν , βίαιο και επαναστατικό διότι δεν δέχονταν κανένα ζυγό και μεγάλωναν έτσι και τα παιδιά τους. 

Σε τέσσερις αιώνες σκλαβιά οι Έλληνες επαναστάτησαν δεκάδες φορές γιατί μέσα τους έκαιγε η φλόγα της φυλής και της ελευθερίας κάτι που τα νεοταξικά σκουλήκια το ξέρουν καλά και γι αυτό στοχεύουν εκεί. Αυτό που τους χάλασε πάλι την σούπα ήταν η αφύπνιση του εθνικού αισθήματος του λαού μας αυτού το γίγαντα που λέγετε ελληνικός εθνικισμός και που πλέον για πρώτη φορά πήρε σάρκα και οστά και που διδάσκει πάλι στους Έλληνες την έννοια της αλληλεγγύης προς τους ομοφύλους μας. Ήρθε και γαλουχεί περήφανους Έλληνες αδούλωτους γεμάτους ενέργεια και με το αίσθημα της προσφοράς στο έθνος έτοιμους να στηρίξουν με κάθε μέσο της πατρίδα μας. 

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]