Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ του υπουργού Κικίλια και του κομματικού αρχηγού της ΕΛΑΣ: “Έτσι θα σκότωναν οι τρομοκράτες τον Βαγγέλα , ωρέ κλεφτόπουλα; ΤΟΝ ΠΙΟ “ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”;

| No comment
Από την Πέμπτη το απόγευμα μια άνευ προηγουμένου τρομολαγνική “ενημέρωση” για τα πανηγύρια-την οποία δεν την πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά-έχει στηθεί με την βοήθεια “φορτομένων” ιστολογίων με κρατική διαφήμιση αλλά και συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, μεταξύ αυτών και από τον αθεράπευτα μνημονιακό ΣΚΑΙ, ο οποίος ειδικά το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό του δελτίο, ξεπέρασε με την κυρία Σία Κοσσιώνη(η οποία φυλάσσεται επί 24ωρου από αστυνομικούς που τους πληρώνει ο λαός όπως είχε αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ), έχει στηθεί ως αβάντα στον λόγο του πρωθυπουργού αποστάτη στα 40 της ΝΔ.

Από όλα τα χοντροκομμένα ψέμματα(που στήθηκαν και ενορχηστρώθηκαν από “πράσινους” και “γαλάζιους” αξιωματικούς του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ αλλά και της Αντιτρομοκρατικής τους οποίους θα κατονομάσουμε, θα γράψουμε που μένουν και τις διευθύνσεις των σπιτιών τους μήπως και βάλουν μυαλό), ξεχωρίζουμε αυτό που αφορά την υποδεικνυόμενη από αρχηγό της αστυνομίας και υπουργό “σχεδίαση δολοφονίας” του εφοπλιστή Μαρινάκη.
Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές λεπτομέρειες γιατί το ψέμμα και ειδικά το επικίνδυνο ψέμμα, έχει κοντά ποδάρια:
marinakis-aftokinito1 marinakis1

1)Ο εφοπλιστής Μαρινάκης έχει στη φρουρά του  αστυνομικο της ΕΚΑΜ, κύριε Τσακνάκη; Αν ναι, είναι νόμιμο αυτό; Ερώτημα θέτουμε. Πέραν αυτου του γεγονότος(αφού είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κάνουν μεροκάματα πολλές φορές εις γνώσιν αλλά και με εμπλοκή των ανωτέρων τους γιατί δεν τα βγάζουν πέρα ειδικά σε δυσχερείς περιόδους), ένας αστυνομικός των ΕΚΑΜ αλλά και η μεγάλη ασφάλεια του υπό την καθοδήγηση πρώην ανώτατου αξιωματικού της αστυνομίας, δεν είναι προσεγμένη; Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο κ.Μαρινάκης  γελάει με όσα ακούει αφού στα μέσα της εβδομάδας οδηγούσε το γνωστό θηριώδες τζιπ στην Κηφισίας-μπροστά από το ξενοδοχείο President- μόνος του και όλη ηφρουρά του ήταν στο πίσω αυτοκίνητο. Κάποιος που είναι στόχος, όπως λέτε, οδηγαέι μόνος του, ξέγνοιαστος και αμέριμνος ενώ τον έχετε ενημερώσει να προσέχει; Εκτός και δεν τον είχατε ενημερώσει άρα όλα είναι σκηνοθετημένα από το Μαξίμου. Εαν ναι, τότε κύριε Τσακνάκη, διαπράττετε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος αλλά και της απάτης του Λαού, αδικήματα που τιμωρούνται αυστηρά από τον Ποινικό Κώδικα.
marinakis-aftokinito1
Επισης ο κ.Μαρινάκης(κατά το ρεπορταζ) διαθέτει  θωρακισμενο τζιπ BMW X5 επιπεδου b4 ως b5(δηλαδή τον προστατευει απο ολα τα διαμετρηματα πιστολιων και περιστροφων) ,τουλαχιστον:  Μιλάμε για το μολυβι χρωμα μοντελο πριν το 2007  σαν της κυρίας Μπακογιάννη(βλεπε φωτο), αρα οι “τρομοκρατες” του κικιλια θα του ξεσκόνιζαν τα παπούτσια σε μια σχεδιαζόμενη επίθεση αφού ο Βαγγέλας με τους 15 φρουρούς θα τους έκαναν τρύπες. Εκτός κι αν είχαν μπροστά τους τον Ράμπο και τους έκανε αυτός με τα κρεμμυδάκια.

Άλλο μεγάλο ψέμμα
Επισης αξιοπροσεκτο, κατά πηγές που γνωρίζουν άριστα και είναι γνώστες των ιδιωτικών περιφρουρήσεων επωνύμων και ισχυρών του πλούτου, είναι ότι στις έρευνες των αρχών, βρέθηκαν ενα καλασνικοφ με 2-3 ΑΔΕΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ και ΜΟΝΟ 11σφαιρες ;;; Το Καλάσνικοφ μολις πατησεις σκανδαλη αδειαζει σε δευτερολεπτα!!! Έτσι δεν είναι κύριε Αρχηγέ;
Και κάτι ακόμα: Που είναι ο βαρύς οπλισμός που ανακοινώσατε ρε απατεώνες το βράδυ της Τετάρτης; Που είναι οι 5 συλλήψεις που κεηλαδούσαν τα “βαποράκια” σας κατ’εντολήν σας; Που είναι τα όπλα και τα πυρομαχικά που θα τίναζαν στον αέρα το κτίριο της ΝΔ και θα είχαμε πολλούς νεκρούς, όπως γράφουν “δημοσιογράφοι”-υπηρέτες; Που είναι το παγιδευμένο αυτοκίνητο με τα ANFO και τα μίγματα από ασετυλίνη και βενζίνη, ρε μουλωχτά κομματόσκυλα της αρπαχτής;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΚΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
“…Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του προσαχθέντα υπήρχαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας και εργασίας, καθώς και ευρύτερες πληροφορίες για τα κάτωθι πρόσωπα:
Ευάγγελο Μαρινάκη, εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζω ότι στο λιμάνι του Πειραιά είχε εκραγεί η βόμβα στα χέρια του Ξηρού και στις 14/10 εκδικάζεται η αίτηση για τον κατ΄ οίκον εγκλεισμό του Σάββα Ξηρού.
Θεόδωρο Φέσσα επιχειρηματία και προέδρου του Σ.Ε.Β. καθώς και της συζύγου του Τσελέντη Μαρίας.
Τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο Θεόδωρος Βενιάμης, εφοπλιστής.
Επίσης αναφορές για τη Νέα Δημοκρατία και για τις εταιρείες Capital , Siemens , Info quest με συγκεκριμένη αναφορά στις ημερομηνίες 3 Οκτωβρίου για πρόβα τζενεράλε και 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα. Όπως γνωρίζετε αυτή την ημερομηνία είναι η επέτειος τη ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας και είναι προγραμματισμένη και συγκεκριμένη επετειακή εκδήλωση”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
“…Η ανάγνωση του μπλόκ δείχνει, στόχους επιχειρηματίες. Όπως είπε ο κ. Υπουργός, του κυρίου Μαρινάκη, του κυρίου Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών – Πρόεδρος της οποίας είναι ο κύριος Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, απόκομμα της Εφημερίδας των Συντακτών, με τίτλο «Ενώ τα κοροΐδα πληρώνουν, οι εφοπλιστές σαλπάρουν». Σημείωση με τίτλο «24 καράβια στον Πειραιά κανένα με ελληνική σημαία» και ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα του λιμανιού του Πειραιά.
Κι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι υπάρχουν σημειώσεις που μιλάνε για 01/10, 02/10 του 2014, κατοπτεύσεις σε σημεία, τα ανωτέρω σημεία δηλαδή, γραφεία εφοπλιστών, εταιρειών του κυρίου Μαρινάκη, των κεντρικών γραφείων Capital , της εταιρείας Info Quest .
Αλλά αυτό που ήταν το πλέον σημαντικό στις σημειώσεις ανέφερε, στις 03/10 πρόβα τζενεράλε και 04/10 τάπερ, ποδήλατα, λουκάνικα – εννοώντας δηλαδή εκρηκτική ύλη, που σήμαινε ότι θα είχαμε ένα χτύπημα στις 4 του μηνός. Επίσης, υπάρχει ένα καταγεγραμμένο δρομολόγιο από την αρχή της λεωφόρου Αμφιθέας και προς το γκαράζ, χρονομετρημένο 16 λεπτά – εκεί που είναι και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να συγκεκριμενοποιεί το στόχο…”
Κύριοι, δεν αμάτε που δεν αμάτε, δεν πάτε καλύτερα για ψάρεμα; Άντε γιατί αρκετά ακούμε αυτές τις μέρες και μας έχουν γίνει τα ούμπαλα, σταφύλια…
makeleio.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]