Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Ομπάμα διαγράφει λαθρομετανάστες από το κρατικό σύστημα υγείας των ΗΠΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...

| No comment


Και κατά τ’ άλλα κουνάει το δάκτυλο στην Ελλάδα για ρατσισμό και ξενοφοβία…
Μεταναστευτικά κινήματα μηνύουν την αμερικανική κυβέρνηση, επειδή το νέο σύστημα υγείας που φέρει το όνομα του εγωκεντρικού Αμερικανού προέδρου, γνωστό ως Obamacare, αφαιρεί από τις λίστες του 100.000 εγεγραμμένα μέλη που βρίσκονται στις ΗΠΑ παρανόμως.


Ο «Συνασπισμός για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και Προσφύγων» του Ιλινόις μαζί με την «Ένωση Αμοιβαίας Στήριξης Ασιατών» της Φιλαδέλφειας, κατέθεσαν μήνυση κατά της πολιτείας της χώρας, υποστηρίζοντας ότι η διαγραφή των λαθρομεταναστών από τις λίστες του κρατικού προγράμματος υγείας αποτελεί καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών και των προσφύγων.
Επίσης, οι ίδιοι ακτιβιστές διαμαρτύρονται για έναν ακόμα λόγο: Η ειδοποίηση της διαγραφής εστάλη στους λαθρομετανάστες που διαβιούν στις ΗΠΑ μόνο σε δυο γλώσσες: Στα αγγλικά και τα ισπανικά. Με τον εκπρόσωπο της Ασιατικής ένωσης από την Φιλαδέλφεια, Thoai Nguyen να δηλώνει: «Η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την παταγώδη αποτυχία της στις ξένες γλώσσες»! Μήνυμα που εκφωνήθηκε, επίσης, μόνο στα αγγλικά…
Ε.Μ.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]