Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ!!!

| No comment
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.
Σε γνωστή ιστοσελίδα διαβάσαμε την παρακάτω «παραπολιτική» διαρροή, που ωστόσο δείχνει ποιοι και ποιες λατρεύουν τον κατοχικό πρωθυπουργό της δυστυχίας μας:
«Κοντά εικοσιπέντε χρόνια είναι γνωστές στο στρατιωτικό ρεπορτάζ οι ιδιαίτερες σχέσεις του Δήμου Βερύκιου με τον Αντώνη Σαμαρά που τις βλέπαμε στους διαδρόμους του ΥΠΕΘ κάθε φορά που έρχονταν ως βουλευτής Μεσσηνίας για την προώθηση κοινωνικών αιτημάτων. Διαπροσωπικές σχέσεις που διατηρήθηκαν και τα χρονιά της πολιτικής εξορίας του νυν πρωθυπουργού . Ωστόσο χτες στα βαφτίσια του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ κατά την συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον Δήμο Βερύκιο αποκαλύφθηκε η ρίζα της σχέσης τους.
Ο Σαμαράς ρωτάει τον Βερύκιο : ” Τι κάνει η κυρά Ευσταθία;” Και ο Βερύκιος του απαντάει : ” Καλά είναι και με ρωτάει πάντα για σένα . Αυτά κάνεις, κατάφερες να σε συμπαθεί μια εβδομήντα πεντάχρονη κομμουνίστρια”.

Παρών στην στιχομυθία είναι και ο αρχηγός ΓΕΝ ο οποίος δεν καταλαβαίνει ποια είναι η κυρά Ευσταθία η κομμουνίστρια που έχει “κονέ” με τον Σαμαρά.
Ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει στον αρχηγό ότι πρόκειται για την μητέρα του Βερύκιου όπου ο πατέρας της,  ο Χαρίλαος Καλομοίρης ήταν αρχικομμουνιστής από τον Πήδασο , την “μικρή Μόσχα”, ένα κουμμουνιστοχώρι  μεταξύ Πύλου και Μεθώνης από το οποίο κατάγεται και ο Σταυρός Ψυχάρης ο πατέρας του οποίου ήταν και αυτός κομμουνιστής!
Μάλιστα κατά την συζήτηση αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας του Πρωθυπουργού ο Κωνσταντίνος Σαμαράς ως καρδιολόγος στον Ευαγγελισμό παρείχε περίθαλψη και καταφύγιο σε πολλούς διωκόμενους Αριστερούς της Μεσσηνίας!».
Και γιατί παρακαλώ μια κομμουνίστρια θαυμάζει τον φον Αντωνάκη; Προφανώς για την… αποφασιστικότητά του να πατάξει τους «φασίστες» της Χρυσής Αυγής, κάτι σαν τον «πατερούλη» Στάλιν ένα πράμα… Και με σταλινικές μεθόδους! Να μην το ξεχνάμε αυτό…
(ΥΓ) 1: Εν τέλει, υπάρχει κανένας πατέρας ή παππούς ολιγάρχη-μεγαλοεκδότη ή μεγαλοδημοσιογράφου, που να μην ήταν κομμουνιστής;
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, σε ποιους «διωκόμενους αριστερούς της Μεσσηνίας» έδινε καταφύγιο ο πατέρας του ψευτοπρωθυπουργού των Γερμανών; Μήπως στους σφαγείς-κονσερβοκούτηδες της Πηγάδας του Μελιγαλά;
(ΥΓ) 3: Σόι πάει το βασίλειο… Σήμερα ο Αντωνάκης συνεχίζει το «έργο» του πατέρα του. Μόνο που οι «διωκόμενοι» (για εγκλήματα και προδοσίες…) κομμουνιστές, έχουν γίνει τώρα διώκτες των εθνικιστών στην υπηρεσία του Αντωνάκη και ολόκληρου του σάπιου συστήματος!
photo
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]