Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ποιος έχει σειρά μετά την Μακρή; Σε κατάσταση διάλυσης οι ΑΝΕΛ!!!

| No comment
Κοινή διαλυτική μοίρα για ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ. Πότε από το ένα κόμμα και πότε από το άλλο έχουμε αποχωρήσεις και διαγραφές βουλευτών, δείχνοντας ότι η κατάσταση προς τον οριστικό πολιτικό τους θάνατο είναι αναπόφευκτη.
Αυτή την φορά «η ζαριά» έδειξε ΑΝΕΛ, καθώς ήταν η σειρά της Ραχήλ Μακρή να διαγραφεί από την Κ.Ο του κόμματος. Το πρωί της Τετάρτης η βουλευτής Κοζάνης, με δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό, άφησε σαφή υπονοούμενα για σχέσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ με την ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά (και με σαφές ειρωνικό ύφος) «καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί».
Από την δική της μεριά δεν απέκλεισε κάποια μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού από την μια πλευρά είπε ότι αυτά είναι σενάρια που διακινεί ο Σπύρος-Αδωνις Γεωργιάδης και κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, αλλά από την άλλη είπε ότι «θα το δω πολιτικά, δέχομαι μηνύματα από τη βάση που μου λένε ότι είναι κοντά μου οι πολίτες». Ανεξαρτήτως πάντως από το πολιτικό μέλλον της Μακρή, αυτό που μετράει επί του προκειμένου είναι ότι μετά την πλήρη εξαϋλωση, της ΔΗΜΑΡ, η οποία πλέον βρίσκεται κάτω του 1% έρχεται και η σειρά των ΑΝΕΛ.

Το μόρφωμα αυτό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε συγκυριακά την κατάσταση λόγω της μνημονιακής αθλιότητας, φάνηκε ανεπαρκές για να μπορέσει να εκφράσει ένα αυθεντικό και ανθεκτικό Πατριωτικό λόγο. Χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία ακολούθησε την μοίρα κάθε συνοθυλεύματος, το οποίο δεν χτίζεται σε στέρεες βάσεις. Είναι ζήτημα αν θα καταφέρει να φτάσει αυτούσιο μέχρι τις επόμενες εκλογές, καθώς η σίγουρη έξοδός του από το Κοινοβούλιο οδηγεί τους εναπομείναντες βουλευτές (καθώς και τα στελέχη) στην επιστροφή προς το «μεγάλο μαντρί», με ορισμένες ίσως εξαιρέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι (τέως) όμως ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από Εθνικό φρόνημα και σοβαρότητα πολύ μεγαλύτερη από το κόμμα που μέχρι πρότινος στήριζαν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα ακολουθήσουν το μόνο Κόμμα, το οποίο με σαφή ιδεολογική κατεύθυνση και εμπεριστατωμένη Πολιτική γραμμή θα εκφράσει την θέληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα, Ελευθερία, Δικαιοσύνη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ!
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]