Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόπειρες χρηματισμού βουλευτών, αλλά οι 180 δεν μαζεύονται!!!

| No comment
Μπορεί δημοσίως να εμφανίζονται ως «σίγουροι», προεξοφλώντας ότι «έχουν βρεθεί οι 180», όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν ουδεμία ελπίδα να καταφέρουν να γαντζωθούν στην εξουσία. Ο λόγος, φυσικά, για τα απολειφάδια της συγκυβέρνησης, τα οποία σε κλειστούς κύκλους αναρωτιούνται με απελπισία πως θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν 180 βουλευτές, ώστε να μην έχουμε εκλογές.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή τους η απελπισία δημιουργείται από τα ολοένα διογκούμενα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγη, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλάκις καταθέσει τα συστημικά διαπιστευτήριά του. Ενδεικτικά η έκθεση της Goldman Sachs, η οποία κάνει λόγο για την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία της χώρας, η οποία όμως δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία διαφοροποίηση στην πολιτική της χώρας. Η ανησυχία του συστήματος είναι η διόγκωση της Χρυσής Αυγής, του μόνου Κινήματος που ειλικρινά διατρανώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες και ότι οι κλέφτες πρέπει να πάνε φυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεκριμένης ιστοσελίδας υπήρξε κλειστή συζήτηση πασόκων βουλευτών, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπου μοιραία κατάληξε στον αριθμό των βουλευτών που θα ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας. Σε αυτή την συζήτηση ο Βενιζέλος είπε: «Εγώ πιστεύω ότι έχουμε 165-170. Και βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο να μαζέψουμε παραπάνω, μετά και την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να συμπαραταχθεί σε μια Προεδρική πλειοψηφία.»
Υπερβολικά αισιόδοξη η οπτική του Βενιζέλου, αφού η συγκυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκεντρώσει ούτε αυτούς τους ψήφους, με ενδεχόμενο να χάσει και δικούς της βουλευτές από τα εσωκομματικά παιχνίδια των δελφίνων, τα οποία μπορεί να κρυφτούν κάτω από το χαλί ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σιωπήσουν τελείως.

Ο Σαμαράς, είναι η αλήθεια, κάνει ότι μπορεί. Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόπειρες χρηματισμού και για εφόδους του ΣΔΟΕ σε βουλευτές που αρνούνται, για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους, να συμπράξουν στην συντήρηση της συγκυβέρνησης. Οι καταγγελίες του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Πανούση, ουδέποτε διαψεύστηκαν ή διερευνήθηκαν, ενώ σε αυτές έρχονται να προστεθούν σήμερα και αντίστοιχες καταγγελίες Καμμένου, ο οποίος όπως είναι αναξιόπιστος, αφού ο ίδιος είχε στείλει non paper ζητώντας υπουργεία, συνεπώς έχει θέσει μόνος του την «τιμή» του. Παραμένει όμως γεγονός ότι καταγγέλλει απόπειρες χρηματισμού και εκβιασμών, οι οποίες προστίθενται στις καταγγελίες Πανούση, οι οποίες παραμένουν ανεξερεύνητες.
Δεν μαζεύονται, όμως, οι 180 με τίποτα. Λίγο το γεγονός ότι πολλοί βουλευτές γλυκοκοιτάζουν την εξουσία που θα πάρει συντόμως ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγο το γεγονός ότι όποιος ψηφίσει πρόεδρο θα σημάνει την πολιτική του αυτοκτονία, οι 180 δεν μαζεύονται με τίποτα. Έτσι ήδη έχουν αρχίσει και ανακινούνται και πάλι τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και την προεκλογική προπαγανδιστική εκστρατεία της συγκυβέρνησης.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]