Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ – “ΕΡΤ ΟΡΕΝ” Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΕΡΛΟΚ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΧΟΛΜΣ

| No comment

Ένα άρθρο (που βρίθει κακίας, ανακρίβειας (και ρουφιανιάς) – αναδημοσίευση από το jailgoldendaw – (τι είναι πάλι τούτο μωρέ συντρόφια;) διαβάσαμε στο αριστερό λημέρι “ΕΡΤ ΟΡΕΝ” με τίτλο: “Ο λυγμός του ΜΑΤατζή και ο χρυσαυγίτης Αλέξανδρος Λύρης – Κατά τα άλλα τον ψάχνει η ΕΛΑΣ…”

Κι επειδή εμάς δεν μας χαρακτηρίζει η λογοκρισία στα κείμενα που αναρτούν όσοι μας εχθρεύονται… Ίσα – ίσα, μας δίνει την δυνατότητα της παρουσίασης του φασισμού της ψυχής τους που θέλουν “αίμα” για τους πολιτικούς τους αντιπάλους…
Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως αν τους δινόταν η ευκαιρία, ευχαρίστως θα γύριζαν την χώρα στην περίοδο του πραγματικού αίματος…
Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας πως εν μέσω “κάτι είδα, κάτι μου είπαν να σας πω” προσπαθούν να στοχοποιήσουν έναν ακόμη αθώο άνθρωπο:
“Θυμόσαστε βέβαια τον διπλωματούχο Χρυσαυγίτη του έτους (ή της ΕΣΣΟ, αν προτιμάτε) 2011 Αλέξανδρο Λύρη (η ορκωμοσία του εδώ). Ο ευγενής αυτός νέος διέπρεψε έξω από το Εφετείο κατά τη μεταγωγή του “Αρχηγού”, ρίχνοντας στο έδαφος έναν άντρα των ΜΑΤ. Από εκείνη τη στιγμή (για να χρησιμοποιήσουμε τη δημοσιογραφική αργκό), η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη! Δυστυχώς όμως ακόμα (για να χρησιμοποιήσουμε την αστυνομική αργκό), ουδέν ανευρέθη.lyris1(Όλες οι φωτογραφίες, στο μπλογκ XYZ Contagion)Και πού να ανευρεθεί; Σε λάθος κατευθυνση ψάχνουν “τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ”(αυτό είναι κοινό, ανήκει στην δημοσιογραφικοαστυνομική αργκό). Ο Λύρης δεν είναι πια στην Αθήνα! Είναι στις Βρυξέλλες! Διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Φουντούλη και διδάσκει πλέον ζίου-ζίτσου στην ευμεγεθη πτέρυγα των ακροδεξιών ευρωβουλευτών μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαϊου!”
image
(Πρώτο Θέμα, 27/07/2014)
Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στον νεαρό Χρυσαυγίτη, αφού πρώτα όμως εκφράσουμε:

α) τα συλληπητήρια μας στον ΜΑΤατζή που τις έφαγε από τον Λύρη. Ο μισθός του Λύρη θα κυμανθεί από 2.000 μέχρι 9.500 ευρώ, ενώ αντίθετα ο μισθός του ΜΑΤατζή είναι μάλλον κάτω από το χιλιάρικο. Η επιλογή ειδικότητας (ανάμεσα σε ΜΑΤατζή και Χρυσαυγίτη) αποδείχτηκε για τον συγκεκριμένο ΜΑΤατζή μάλλον αποτυχημένη.
image
(Πρώτο Θέμα, 27/07/2014)
β) τα αισθήματα ντροπής μας προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (μιας και η ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν νιώθει ντροπή, είπαμε να της δανείσουμε τη δική μας).
Αλήθεια, πόσα κιλά ΞΕΦΤΙΛΑΣ είναι ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημήτριος Τσακνάκης(γράφουμε το όνομά του μήπως και εντοπίσουν την ανάρτησή μας τα “λαγωνικά της ΕΛΑΣ”), για να διαβάζει στον κυριακάτικο τύπο τον διορισμό του Λύρη στο Ευρωκοινοβούλιο και να μην έχει ακόμα “κατορθώσει” τη σύλληψή του;
Ας μην τα ξαναλέμε όμως. Όπως έγραψε και το Πόρισμα της “αυτοκάθαρσης” της ΕΛΑΣ: “Δεν συγκροτούνται “πυρήνες” ή (αδιαφανείς) “φράξιες” ή παρασυνταγματικοί πόλοι στην Ελληνική Αστυνομία, που στο σύνολό της αποτελεί πυλώνα της δημοκρατικής τάξης”.
“Ασπίδα της δημοκρατίας”, θα προσθέταμε εμείς.”
Υ.Γ.: Τι έγινε συντρόφια; “Αγαπούλα την κουκούλα” και βουρ για συνεργασία με τους “Μπάτσους – γουρούνια – δολοφόνους;” όπως τους αποκαλείτε;
SYRIZAIOS
Υ.Γ.2: Από που προκύπτει πως στις φωτογραφίες είναι ο “Αλέξανδρος Λύρης” που επέλεξε ο κ. Φουντούλης για συνεργάτη του στις Βρυξέλλες; Εσείς τον ξέρετε προσωπικά; Ή κάποιος “κάτι σας είπε – κάτι άκουσε για να σας πει;”
Υ.Γ.3: Είστε σε πλήρη πανικό. ΔΕΝ εκτελέσατε τις εντολές των σιωνιστών αφεντικών σας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας ξέφυγε… Ανέβασε τα ποσοστά της, εκπροσωπείτε πλέον στην Ευρωβουλή.  Και όλα αυτά τα περί σκανδάλων στους διορισμούς, “οικογενειοκρατίας” κλπ ψάξτε να τα βρείτε αλλού…
Σε κάποιους που διορίζουν χωριά ολόκληρα στο δημόσιο, τις μάνες, τους πατέρες, τους θείους και τα ανήψια τους ταυτόχρονα… Και όχι μετακλητούς… ΜΟΝΙΜΟΥΣ!
Υ.Γ.4: Να ξέρετε πως μας διασκεδάζουν τέτοια άρθρα που φαίνεται η ρουφιανιά (έστω και αν είναι φαντασιόπληκτη) που χαρακτηρίζει την αριστερά…
Υ.Γ.5: Τσου ρε…!!!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]