Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Επίθεση στους προφυλακισμένους Αρχηγό και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κάνει η κυριακάτικη φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, σε δημοσίευμα με τίτλο «Προκαλούν και μέσα στα κελιά – Οι χρυσαυγίτες παίζουν το παιχνίδι των καθυστερήσεων». Ιδού και το περιεχόμενο:
«…Μιλούν για μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν επιθυμούν να βρεθούν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να επισπευσθεί η δίκη τους, στην οποία θα αθωωθούν και θα αφεθούν ελεύθεροι. Σε αντίθεση με όσα λένε δημόσια, στις κλειστές συσκέψεις που κάνουν σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, η οποία είναι να παίξουν το… παιχνίδι των καθυστερήσεων.

Από κορυφαίους νομικούς κύκλους επισημαίνεται ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκμεταλλεύονται νομοθετικά κενά και καταθέτουν κατά ριπάς αιτήσεις αποφυλάκισης και αλλαγής περιοριστικών όρων ή εξαίρεσης των ανακριτριών.

Είναι πλέον προφανές -ακόμα και σε έναν πρωτοετή φοιτητή της Νομικής- ότι εμπαίζουν τη Δικαιοσύνη και προσπαθούν με προκλητικό τρόπο να καθυστερήσουν την έναρξη της δίκης τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, στόχος των κατηγορούμενων χρυσαυγιτών είναι να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης της δίκης μετά τον Μάρτιο. Όταν δηλαδή θα έχει συμπληρωθεί η 18μηνη κράτηση που έχει επιβληθεί στον αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο και θα μπορεί να αποφυλακιστεί…».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις, γιατί αυτοί πάνε να μας… τρελάνουν:


1ον) Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε προφυλακισμένου να καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης, ειδικά όταν έχει προφυλακισθεί καταφανώς άδικα. Το αυτό ισχύει και για όσους εναντίον τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

2ον) Όσον αφορά τώρα «το παιχνίδι των καθυστερήσεων». Εφόσον οι της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» που χειρίζονται την υπόθεση έχουν δηλώσει ότι περατώθηκε η διαδικασία εξέτασης μαρτύρων και κατηγορουμένων, ποιος τους εμποδίζει να ορίσουν δικάσιμο; Αν όχι μέσα στον Αύγουστο, για την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου; Γιατί διαρρέουν στα ΜΜΕ ότι η δίκη θα αρχίσει τον Νοέμβριο; Μήπως γιατί ο αρχιτέκτονας των διώξεων και προφυλακίσεων φον Αντωνάκης, θέλει πρώτα να κάνει πρόωρες εκλογές και μετά ν’ αρχίσει η δίκη, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι κατά τη δίκη αυτή θα ξευτιλιστεί τελείως;
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]