Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" !!!

| No comment
Περιχαρής ήταν ο πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη, Θανάσης Πλεύρης, για την βουλευτοποίηση που του επεφύλαξε ο Αντώνης Σαμαράς, με την τοποθέτηση Αβραμόπουλου στην θέση του επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν...
Βγήκε, λοιπόν, ο Πλεύρης και έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Βήματος, προκειμένου να εκφράσει την χαρά του, που πλέον θα βρίσκεται στην πτέρυγα των γερμανοτραφών και ξενόδουλων της ΝΔ.
Πέρα από τις συνήθεις αβανταδόρικες ερωτήσεις, των συνήθως βολικών για την συγκυβέρνηση δημοσιογράφων του κατοχικού «Ελεύθερου Βήματος», ο Θάνος Πλεύρης είχε να απαντήσει και σε μία ερώτηση περί της γνωστής και μη εξαιρετέας Αλ Σάλεχ, η οποία επί τη ανακοινώσει της βουλευτοποίησής του έσπευσε να τον χλευάσει, λέγοντας: «Τώρα που μπήκε και ο Πλεύρης στη Βουλή είναι η κατάλληλη στιγμή να υπερψηφιστεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και το αντιρατσιστικό. Διότι ποια είναι μεγάλη απόλαυση από το να τους βλέπεις να καταψηφίζουν την ιδεολογία τους;»

Η απάντηση του Πλεύρη στην σπόντα του δημοσιογράφου για το σχόλιο της Αλ Σάλεχ ήταν μία ακόμα απόδειξη στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι νεοδημοκράτες δεν έχουν ιδεολογία, παρά μόνο φύλλο ημερησίας διαταγής από ξένα κέντρα εξουσίας.
Ο Πλεύρης, λοιπόν, απάντησε ότι θα ψηφίσει ότι χρειαστεί για να συντηρηθεί η κυβέρνηση. Δηλαδή και το αντιρατσιστικό θα ψηφίσει και αν έρθει το σύμφωνο συμβίωσης θα το ψηφίσει και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί για να συνεχίσει να είναι βουλευτής, ίσως και υπουργός στο μέλλον.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Άμα έρθει προς ψήφιση το αντιρατσιστικό θα το ψηφίσουμε ως έχει»!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]