Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΕΛΑ ΣΤΟ ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Φοβούνται την Ιδεολογία μας που είναι η ίδια η Ελλάδα!!"



Τελικά ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας Χρυσαυγίτης υποψήφιος και τι τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους υποψήφιους των άλλων κομμάτων;


O όρος "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" είναι βαρύς όρος. "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" θεωρείται, σε αντίθεση με το τι προβάλλουν τα κανάλια, ένας εξαίρετος Έλληνας, όπου έχει καταφέρει να νικήσει μέσα του τις αδυναμίες του, τα πάθη του, τα μικρά "εγώ" του, και τις δικές του ανάγκες και έχει θέσει ιερό σκοπό της ζωής του, ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, την Πατρίδα και τους Έλληνες που σήμερα καταδυναστεύονται επαίσχυντα. Προσωπικά, λίγους τέτοιους ξέρω... Άξια παραδείγματα ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ είναι ο Αρχηγός μας και οι Βουλευτές του κινήματος που δέχθηκαν ή δέχονται την βία της προφυλάκισης, αλλά και οι υπόλοιποι συναγωνιστές που είναι προφυλακισμένοι, ΑΔΙΚΑ. Και όμως υπομένουν την διαπόμπευση και τον διασυρμό με το κεφάλι ψηλά και την Ελλάδα στο στόμα. Άξιο παράδειγμα ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ είναι τα 2 νεκρά παλικάρια που έπεσαν προφυλάσσοντας τους υπόλοιπους που ήταν στο κτίριο και ο Αλέξανδρος Γέροντας που πεσμένος κάτω και μέσα στα αίματα φώναζε "μην τους πιστεύεις Μάνα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι το τέλος". Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, πορευόμαστε προς αυτόν τον σκοπό. Αλλά είναι δύσκολος και πολύ ανηφορικός ο δρόμος. Ας προσέχουμε λοιπόν πως αυτοπροσδιοριζόμαστε γιατί είναι άλλο, είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είμαι στέλεχος, οπαδός, υποστηρικτής, ή εργάζομαι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την Ελλάδα και άλλο "ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ". 

Πριν αρκετό καιρό πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε 2 διαφορετικές εκλογικές αναμετρήσεις και ότι δεν θα είχε το κατάλληλο βάθος μετά τις διώξεις...ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;

 ΠΟΙΟΙ "πίστευαν και γιατί πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις και δεν θα είχε το κατάλληλο βάθος μετά τις διώξεις"; Μήπως εκείνοι που, ενωμένοι σα μια γροθιά, δεν λύγισαν τις πρώτες ώρες και μέρες των διώξεων, που άνοιγαν και έκλειναν τα παρακολουθούμενα από την ασφάλεια γραφεία μας σ' όλη τη χώρα, ή μήπως εκείνοι που υψώνοντας το σύνθημα "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ" διατράνωναν την πίστη τους στην Ελλάδα; Όσοι είναι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν έχασαν ΠΟΤΕ το κουράγιο τους απέναντι στους έγκλειστους και τους δολοφονημένους. Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχουν αξιολογότατα στελέχη και υποστηρικτές πρώτης, δεύτερης, τρίτης μέχρι εκατοστής γραμμής, που μπορούν άμεσα να καλύψουν ψηφοδέλτια για μια ζωή. Και αν δεν έχουμε δηλώσει συμμετοχή σε όλους τους δήμους της χώρας, προφανώς έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως για εμάς οι εκλογές είναι πολιτικές.

 Άρα πολιτικός στόχος μας είναι οι Περιφέρειες και οι Ευρωεκλογές, όπου συνδυασμοί "Ελληνική Αυγή" και "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και ψηφοδέλτιό μας υπάρχει παντού. Έτσι κι αλλιώς ελέγχοντας τις Περιφέρειες, ελέγχεις και τους δήμους. Το δεύτερο πρόβλημά μας είναι το οικονομικό! Ξέρετε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει την Ελληνική Αυγή ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στο πολιτικό σκέλος. Δανείζοντας δηλαδή θέσεις και πρόγραμμα. Όχι χρήμα. Το χρήμα, όπως ορίζει ο νόμος, ο κάθε συνδυασμός το περιμένει από αυτούς που συμμετέχουν μέσω της γνωστής διαδικασίας. 50 ευρώ κοστίζει το παράβολο για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ενός δήμου και ίσως τα έξοδα για κάθε συμμετέχοντα να φτάσουν και να ξεπεράσουν με το κόστος των ψηφοδελτίων, τα 300 - 500 ευρώ. Εμείς δεν έχουμε χρηματοδοτήσεις από εφοπλιστές και λοιπούς. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ "βοήθεια" από τα Ελληνικά Πετρέλαια, και άλλους, όπως ο Σγουρός. Πληρώνουμε μόνοι μας τα πάντα. Ποιος άνεργος μπορεί να πληρώσει τόσα χρήματα; Όσοι θέλουν να στηρίξουν Ελληνική Αυγή και ζητούν να καλυτερέψει η ποιότητα ζωής στον δήμο που κατοικούν, ας ψηφίσουν "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" για την Περιφέρεια που ανήκουν.

Τι φοβούνται περισσότερο στη Χρυσή Αυγή ; 

Τρέμουν το πείσμα και το πάθος που μπολιάζονται, όσοι έρχονται μαζί μας, για την Λευτεριά της Πατρίδας μας, από τους πολιτικάντηδες που εξυπηρετούν τους στόχους της Νέας Τάξης πραγμάτων. Την θέληση, που εμποτίζονται μέχρι και τα ντουβάρια των γραφείων μας, γιαυτό άλλωστε και τα χτυπούν συχνά-πυκνά οι αναρχοριστεροί παρακρατικοί, να τελειώσει εδώ, το πανηγυράκι των πολλών εκατομμυρίων ευρώ που δίνονται για μίζες από τα κόμματα της μέχρι τώρα ανθελληνικής εξουσίας, σε μια χούφτα ανθρώπους, εξαθλιώνοντας όμως με αυτές τις λογικές εκατομμύρια Ελλήνων. Φοβούνται και τρέμουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν προσκυνήσει κανέναν - ποτέ. Φοβούνται την Ιδεολογία μας που είναι η ίδια η Ελλάδα! 

Είμαστε στην αρχή ή στο τέλος; 

 Eίμαστε στο τέλος των ανόητων και προκλητικών πολιτικών διώξων κατά του Κινήματος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Στο τέλος της εικόνας που παρουσίαζαν τα αργυρώνητα κανάλια εδώ και χρόνια για εμάς, πως δήθεν είμαστε κοινοί εγκληματίες. Έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την Λευτεριά της Πατρίδας. Έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την τελική Νίκη. Και ας μην ψάχνονται όσοι το ακούν, γιατί η τελική νίκη δεν είναι άλλη, από το να αναδειχθούν στην εξουσία, μέσω εκλογών, οι Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι άλλη από το να αναδειχθεί ο Αρχηγός μας, ο άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά, πολιτικός κρατούμενος Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στο τιμόνι διακυβέρνησης της τύχης ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, είσαι έτοιμος να προσφέρεις και να παλέψεις για μια ελεύθερη δυνατή πατρίδα; 

Είμαστε έτοιμοι, άπαντες οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο, για να προσφέρουμε. Για εμάς δεν έχει σημασία αν ψηφιστεί ο Γιάννης ή ο Γιώργος ή η Ελένη. Ας ριχτεί στην κάλπη το ψηφοδέλτιο. Για εμάς θα είναι ίδια η τιμή, γιατί όλοι όσοι συμμετέχουμε, είμαστε ακριβώς ίδιοι στα πιστεύω μας, στην θέλησή μας για Ελεύθερη και Δυνατή Πατρίδα. 

Το πρόγραμμα σας για την Αττική δίνει πραγματικές λύσεις; Είναι ένα πρόγραμμα που στην πορεία του θα εξελιχθεί περισσότερο; 

Το πρόγραμμά μας είναι δημιούργημα πολλών τεχνοκρατών, με την ουσιαστική έννοια του όρου. Έχει δημιουργηθεί μέσα από δημόσια διαβούλευση, έχει συμμετάσχει κόσμος του μόχθου και της εργασίας, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί τεχνοκράτες.

 Θα ξεκινήσουμε άμεσα με την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, βάσει ενός νέου οργανογράμματος, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτητικές ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί σε μια κοινωνία φτωχοποιημένη λόγω των μνημονίων και περιμένει από εμάς αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Θα αξιοποιήσουμε ΆΜΕΣΑ το ανθρώπινο δυναμικό και τις όποιες υποδομές βρούμε (αν βρούμε), με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί ταχύτατα να επιτευχθεί ανάπτυξη, αντιστρέφοντας άρδην την εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει σήμερα η Αττική στο σύνολό της. Το διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα προτείνουμε, απαντά ταυτόχρονα τόσο στα περιβαλλοντικά όσο και στα προβλήματα της απασχόλησης αλλά και της πρόνοιας και της αλληλεγγύης. Για να υπάρξει απασχόληση θα χρειαστεί να “αναστηθεί” ο δευτερογενής και ο τριτογενής τομέας της οικονομίας, επιλεκτικά και ο πρωτογενής, όμως αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να γίνει με υλικά άλλων δεκαετιών.

 Περιφέρειες και Δήμοι έχουν υποστεί περικοπές όσον αφορά τους ΚΑΠ ύψους άνω του 60%. Εμείς αυτά τα χρήματα θα τα διεκδικήσουμε ξανά. Ο Νόμος 3852/2010, ο οποίος θεσμοθετούσε συγκεκριμένους πόρους για την Αυτοδιοίκηση (2,4% από Φ.Π.Α., 4,2% από φόρο εισοδήματος), δεν εφαρμόζεται. Και αυτά τα χρήματα θα τα απαιτήσουμε. Επιγραμματικά οι τομείς που θα επικεντρωθούμε χωρίζονται σε τρεις ενότητες: 1/ Περιβάλλον και ποιότητα ζωής 2/ Κοινωνική μέριμνα, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός 3/ Τοπική οικονομία και απασχόληση(ανεργία), παιδεία. Οι προτεραιότητες στις πρώτες 100 ημέρες για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας είναι: - Η διαχείριση των απορριμμάτων - Οι μελέτες κατασκευής ή βελτίωσης βασικών έργων υποδομής (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας) - Οι μελέτες βελτίωσης λιμανιών και οι μελέτες κατασκευής μαρίνων - Οι μελέτες ανάπλασης των παραλιακών μετώπων και - Η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Άμεσα θα πρέπει επίσης να υπάρξει διεκδίκηση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στην οικονομία ολόκληρης της χώρας. 

Και φυσικά η Ελληνική Αυγή για την Αττική έχει δεσμευθεί μέσω του υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Αττική, ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, πως ΔΕΝ θα υπογράψουμε κανένα έγγραφο που να νομιμοποιεί την παραχώρηση του Ελληνικού σε κανέναν ιδιώτη. 

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον ελληνικό λαό για τις κρίσιμες αυτές εκλογικές αναμετρήσεις ;

 Αυτές οι εκλογές θα καταγραφούν από την ιστορία ως εκλογές βίας και νοθείας! Βίας, γιατί βία είναι η παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών ενός πολιτικού κόμματος, Βία είναι η απειλή προφυλάκισης και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Βία είναι οι κραυγές και οι απειλές εναντίον μας. Εδώ και μέρες, γινόμαστε μάρτυρες της κλιμάκωσης των επιθέσεων βίας. Εμείς όμως θα θέσουμε κάποια απλά ερωτήματα προς κάθε ανεύθυνο υπεύθυνο σχετικά με το προεκλογικό πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες οι γνωστές ακροαριστερές παρακρατικές ομάδες εις βάρος, υποψηφίων, ψηφοφόρων και χώρων προεκλογικών συγκεντρώσεών μας. Πού και σε βάρος ποιου πολιτικού χώρου, έχει πραγματοποιηθεί, επίθεση από οπλισμένους τραμπούκους, τραυματισμοί και τρομοκρατία παριστάμενων και καταστροφές του χώρου που φιλοξενεί την εκδήλωση; Αυτή είναι η δημοκρατία και η ελευθερία που πρεσβεύουν και ευαγγελίζονται αυτοί οι δήθεν κοινωνικοί επαναστάτες και υπέρμαχοι της "ισότητας"; Είναι τυχαία όλα αυτά; Ασφαλώς και όχι! Είναι προφανές, ότι το παρακράτος του Σαμαρά λειτουργεί με διπλό στόχο, έναν κύριο κι έναν δευτερεύοντα. 

Ο πρώτος στόχος είναι η κατατρομοκράτηση των εθνικιστών και ο περιορισμός και ο δεύτερος να περιορίσουν - κατά το δυνατόν- την ενημερωτική εκστρατεία του Κινήματος προς τον ελληνικό λαό. Έχοντας εξασφαλίσει την μη παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα, επιτυγχάνει έτσι την πλήρη συνωμοσία σιωπής για τις θέσεις του Κινήματος… Ιδού και η νοθεία! Η ΣΙΩΠΗ που έχουν επιβάλλει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ! Καλώ λοιπόν, να πάνε ΟΛΟΙ και να ψηφίσουν στην διπλή εκλογική αναμέτρηση. Να μην υποκύψουν στις πιέσεις που ασκούνται. Να μην αποδεχθούν την βία και την νοθεία που ασκείται και να μην μείνουν απαθείς, να ΜΗΝ αφήσουν κομματικά επιτελεία να οργανώσουν στρατούς λαθρομεταναστών ψηφοφόρων, που θα αναδείξουν "νικητές" εκείνους που τον φτωχοποίησαν και του στέρησαν την αξιοπρέπεια του. 

Θέλεις να συμπληρώσεις κάτι άλλο; 

 Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να θυμίσω τα λόγια από ένα άρθρο του έγκλειστου Αρχηγού μας, του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου: 

 «… Μικράν, μικράν, κατάπτυστον ψυχήν έχουν αι μάζαι, ιδιοτελή καρδίαν, και παρειάναναίσθητον εις τους κολάφους». Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ, 1927 Ο Στίχος είναι γραμμένος στα 1927, λίγα μόλις χρόνια μετά την μεγάλη καταστροφή του 1922, όταν στην χώρα είχε επιστρέψει η πολιτική διχόνοια, ο αλληλοσπαραγμός. Με πλήρη περιφρόνηση στις «μάζες» τις άβουλες και ιδιοτελείς γράφει τον στίχο αυτόν στο ποίημά του «ΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΛΒΟΝ». 

Θυμήθηκα τον στίχο αυτόν με το βλέμμα στραμμένο στην 18η και την 25η Μαΐου, τις ημέρες των εκλογών. Στα τέσσερα χρόνια του Μνημονίου ο Λαός υπέστη πολλές συμφορές, εδέχθη με «παρείαναναίσθητον» κατ’ ουσίαν πολλούς «κολάφους». Θα δεχθεί άλλον έναν «κόλαφο», ψηφίζοντας τους μεγάλους ενόχους της δυστυχίας του, το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία; Ή θα αποφασίσει από άβουλη «μάζα» να γίνει ο Τιμωρός Λαός; Εμείς, η Χρυσή Αυγή, του δίνουμε μία ευκαιρία. Αν θέλει, ας την Τιμήσει, εμείς πάντως θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του κόσμου, γιατί η Τιμή και το Καθήκον δεν μετριέται με ποσοστά. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή θα φτύσουν κατάμουτρα το πολιτικό κατεστημένο και αυτήν την ίδια την καρδιά του κτήνους, τα κανάλια και τις φυλλάδες, κανάλια και φυλλάδες της Χούντας του Μνημονίου, που εξετόξευσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής ποταμούς λάσπης επί μήνες ολόκληρους και σε καθημερινή βάση.

 ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!" 

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χώρο και τον χρόνο που μου προσφέρατε. Μέχρι την τελική Νίκη. Την Λευτεριά μας! 

ΤΟ ELNEWS ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΕΛΑ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!

 ELNEWS - HELLENICPIDE


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]