Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

H.Κασιδιάρης στους Financial Times: Στόχος της κυβέρνησης να με βάλει φυλακή.

Την άποψη ότι η κυβέρνηση στοχεύει να τον κλείσει στη φυλακή πριν τις εκλογές, ώστε να μην έχει το δικαίωμα να μιλά δημοσίως, διατυπώνει σε συνέντευξή του στους Financial Times ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης...
Όπως λέει πάντως, ο ίδιος θα είναι υποψήφιος εκτός αν..
περάσει ειδικός νόμος που θα του στερεί τα πολιτικά του δικαιώματα.

Στο άρθρο, με τίτλο «Ελλάδα: Η Χρυσή Αυγή κάνει σχέδια για εκλογική κούρσα καθώς οι ηγέτες της είναι αντιμέτωποι με τη φυλακή», γίνεται επίσης αναφορά στην εγγραφή ενός νέου κόμματος με την ονομασία Εθνική Αυγή, ως σχήμα που θα μπορούσε να διαδεχθεί τη Χρυσή Αυγή σε περίπτωση απαγόρευσής της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή δε γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος για τις επιθέσεις κατά μεταναστών, λέγοντας ότι όσοι εισέρχονται στη χώρα χωρίς χαρτιά πρέπει να απελαύνονται.

«Δεν πρέπει να φτιάχνουμε κέντρα υποδοχής για αυτούς όταν χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι», προσθέτει..

«Αναλυτές προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και θα μπορούσε ακόμη και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία για την δεύτερη θέση, πίσω από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ», γράφουν σε άρθρο τους οι FT.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στην Εθνική Αυγή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να υποστηρίζει πως «η Εθνική Αυγή θα έχει μια λίστα με αξιοσέβαστους υποψηφίους- απόστρατους στρατηγούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς. Θα πάρουν ισχυρή στήριξη από τα αυξανόμενα νούμερα των εθνικιστών στην Ελλάδα»...

Συνεχίζοντας, οι FT αναφέρονται στο πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έπεσαν μετά τη δολοφονία Φύσσα και πως δημιουργήθηκε εν τέλει ένα κλίμα συμπάθειας μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο μελών του κόμματος έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Η υπόθεση Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η αμερικανική εφημερίδα γράφει για το προφίλ του Ηλία Κασιδιάρη, περιγράφοντας πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής προετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές και πως μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, «έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και ας αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες».

«Σε ένα γραφείο διακοσμημένο με τα γαλανόλευκα χρώματα της Ελλάδας, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τα σχέδια του να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων- από το κελί της φυλακής.

greece-salonika.blogspot.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]