Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ~ΔΕΝΔΙΑ~ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΒΟΥΝΟ"!!!

Η ιστορία στην Ελλάδα του 2014, του “κήρυκα του μίσους και του διχασμού” Τσολάκογλου του Β’, ξαναφτιάχνει και ξαναδημιουργεί “χίτες και ταγματασφαλίτες” αλλά και ακροδεξιούς “Εαμίτες και αντιστασιακούς” με μαύρες σημαίες και “μελανοχιτώνια”...
Γυρίζουν την ιστορία πίσω βλέποντας την καθολική επικράτηση ακροδεξιών σχηματισμών στις ευρωεκλογές αλλά και στις δημοτικές αναμετρήσεις και υπό το κράτος του πανικού, με πολιτικές πιέσεις καθιστούν “πολιτικούς κρατούμενους”  ψηφισμένους από 500.000 Έλληνες “ογκώδεις” υποψήφιους και βουλευτές της ακροδεξιάς παράταξης. Λαμβάνοντας εντολές από τα κυβερνεία της Μέρκελ και των φιλοσιωνιστικών κύκλων των ΗΠΑ, κάνουν το λάθος και καθιστούν ήρωες ευκαιριακούς πολιτικούς που με επιχειρήματα θα μπορούσαν να τους έχουν στήσει στον τοίχο. Το καθεστώς των ειδικών αποστολών Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου, έκανε το τραγικό λάθος να δώσει μεγάλο ποσοστό σε ένα κόμμα που ουσιαστικά θα είναι φυλακή, διαπράττοντας συνταγματικό πραξικόπημα.

Σαν δόρυ κρούσης χρησιμοποιούν στιγματισμένους ανακριτικούς λειτουργούς που επικαλούνται  άρθρα του Συντάγματος. Οι δύο ανακρίτριες υποστηρίζουν πως “δεν μπορεί να προστατεύεται ένα κόμμα που με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος επιδιώκει τη σωματική και ένοπλη βία και την εκτόξευση απειλών κατά της ανθρώπινης ζωής”. Σε κάτι σημαντικό δεν απαντούν: Όλοι πρεσβεύουν το ίδιο ή υπάρχει κατά περίσταση και κατά ιδεολογική άποψη, “φασιστική προβολή”;

Το πόρισμα που έφτασε στη Βουλή, “περιλαμβάνει πληθώρα στοιχείων, από καταθέσεις, έγγραφα, ντοκουμέντα, βίντεο, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μέχρι και μηνύματα σε κινητά και είναι πραγματικά καταπέλτης για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους οποίους περιγράφει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με σαφή ρόλο και ιεραρχία που έχουν σκοπό να κατευθύνουν βίαιες και εγκληματικές ενέργειες σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο”, αναφέρουν οι παπαγάλοι του δικαστικού ρεπορταζ. Φαίνεται ότι τα γκάλοπ είναι αποκαρδιωτικά και δείχνουν πάνω από 15-20% σε “φασίστες υποψήφιους” σε όλη την επικράτεια.

 ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ

“Το γεγονός πως οι δύο ανακρίτριες εμμέσως αναφέρουν πως η λειτουργία της Χρυσής είναι παράνομη και μάλιστα τρεις μήνες πριν από τις εκλογές αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των οπαδών της Χρυσής Αυγής, ενώ φυσικά θα αλλάξουν και οι πολιτικοί συσχετισμοί αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών. Έτσι οι δύο ανακρίτριες με το αίτημα της άρσης ασυλίας και για τους 9 βουλευτές που είναι εκτός φυλακής καλούν ουσιαστικά τη Βουλή ν αποφασίσει εάν θα ανταποκριθεί στο αίτημα δίωξής τους. Το πόρισμα άλλωστε είναι κόλαφος για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς αναφέρει πως φέρονται ως διευθύνοντες την οργάνωση να δίνουν εντολές και να έχουν την εποπτεία, καθοδηγώντας και εγκρίνοντας εκ των υστέρων βίαιες και εγκληματικές ενέργειες σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, αναφέρουν πως οι βίαιες αυτές ενέργειες έχουν σκοπό στη βίαιη επικράτηση των αρχών και των θέσεών της. Έχοντας στη διάθεσή τους οι ανακρίτριες 115 καταθέσεις μαρτύρων αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε το 1989 από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και σημειώνουν χαρακτηριστικά πως “είχε χαρακτήρα ομάδας ιδεολογικής καθοδήγησης στον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφοράς στο Τρίτο Ράιχ, τον Χίτλερ και τους θεωρητικούς του φασισμούς. Αναφέρονται επίσης και στον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά ο οποίος δέχθηκε πως είναι ο γραφικός του χαρακτήρτας στον όρκο του κόμματος με τις παραπάνω αρχές, αλλά κι αυτός όπως και ο Νίκος Μιχαλολιάκος στις απολογίες τους δήλωσαν πως δεν ασπάζονται πλέον αυτές τις αρχές. Στο πόρισμα υπάρχουν και ομιλίες τόσο του Νίκου Μιχαλολιάκου όσο του Ηλία Κασιδιάρη που σύμφωνα με το πόρισμα επιβεβαιώνουν τις θέσεις που διατυπώνονται περί παράνομης λειτουργίας της Χρυσής Αυγής!



ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΙΑ 2/7/11 ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ



Ο τελικός σκοπός δεν είναι να μπούμε στη Βουλή.

Εμείς θέλουμε να ζήσουμε τη Βουλή του ΄65

με καρεκλιές…Αν είναι καλά παιδιά

δεν θα φάνε ξύλο.

Ο πόλεμος είναι η κατάργηση

του αμαρτωλού πολιτεύματος.



ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΙΑ 8/7/11 ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ



Το να καταλάβεις τη Βουλή

είναι εύκολο. Σημασία έχει

το τι θα κάνεις μετά.

Ο αγώνας είναι μακροχρόνιος.

Θα πετάξουμε μέχρι και παπουτσια.

Στη Βουλή δεν μπαίνει και αστυνομία. …



ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΙΑ 17/9/11



Ο λαός ή ο ψηφοφόρος είναι

άτιμο πράγμα και δεν θα το σεβαστούμε ποτέ.



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012



Εκμεταλλευόμαστε τα προνόμια

του βουλευτή έχουμε οπλοφορία πλέον

με άδεια, δεν έχει αυτόφωρο

αν γίνει επεισόδιο και είμαστε

λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας.

Έτσι λοιπόν θεωρεί η τριπλέτα της ΠΟΛΑΝ ότι θα νικήσει τον “φασισμό”. Όταν ακόμα και το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, που έχει νιώσει στο πετσί του τις διώξεις, λέει ηχηρό όχι σε ανάλογες πραξικοπηματικές λογικές.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ

Τις τελευταίες ώρες φιλοκυβερνητικά site που φέρεται να φωτογραφίζονται εδώ και καιρό στο διαδίκτυο σε ανάμειξη με τραπεζικά σκάνδαλα από τις δικογραφίες που υπάρχουν στην εισαγγελία(δημοσιογράφοι και εκδότες τους)αλλά και εφημερίδες δημοσίων εργολάβων της χώρας(με εκατοντάδες εκατομμύρια δανειοδοτήσεων από τραπεζικούς εγχώριους κολοσσούς) προαναγγέλλουν με τυπικά και δεοντολογικά ύστερο τρόπο τις αποφάσεις της ανακριτικής διαδικασίας και της δικαιοσύνης. Τα ΜΜΕ, κυρίως ηλεκτρονικά, κάνουν λόγο για απαγόρευση της Χ.Α στις εκλογές. Ανεξαρτήτως εαν η παράταξη που “δικάζεται” πριν από το ακροατήριο είναι η ακροδεξιά(και ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να ήταν το ίδιο θα λέγαμε),  παράγοντες της δικαιοσύνης αλλά και του νομικού κόσμου κάνουν λόγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για συνταγματική εκτροπή με δημοσιογράφους, τρωκτικά και παρελκόμενα της Συγγρού να προκαθορίζουν εξελίξεις που μόνον οι ανώτατες δικαστικές αρχές της χώρας και του εισαγγελικού κλάδου μπορούν ανεπηρρέαστα να επιβάλλουν. Κατά τις ίδιες πηγές μας αυτές οι αναφορές έχουν άρρηκτη σχέση με προμηνύματα δουλεμένων και αναξάρτητων δημοσκοήσεων που δείχνουν την Χ.Α πολύ ψηλά στις εκλογικές προτιμήσεις και στις δημοτικές αλλά και στις ευρωεκλογές με ποσοστά κοντά στο 20%.

Τα συστημικά μέσα επικαλούνται πόρισμα για τους βουλευτές της ΧΑ, στα οποία δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες και ζητείται άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Δηλαδή για τους Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Αντίστοιχα γίνεται λόγος για την δράστη των ανακριτριών πουζητούν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση για τους βουλευτές. Ζητούν επίσης άρση της βουλευτικής ασυλίας για τον ήδη υπόδικο βουλευτή Νίκο Μιχο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή 2,4 γρ. ινδικής κάνναβης. Όπως και για τον προφυλακισμένο βουλευτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρ. Παππά, για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκκλησιαστικά βιβλία που χρονολογούνται από το 1830.

Το σκεπτικό-κατά τις ίδιες αναφορές- που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα (190 σελίδες) το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό».

Το πόρισμα χαρακτηρίζεται από τα ίδια ΜΜΕ “καταπέλτη ενώ  αναφέρεται ότι από την ως τώρα ανακριτική έρευνα φέρεται να έχουν προκύψει τα εξής:

“Η οργάνωση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με μικρό αριθμό ομοϊδεατών και είχε χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφορές στο τρίτο Ράιχ, τον Χιλτλερ και τα SS.

Η ΧΑ διαθέτει κάθετη ιεραρχική δομή με βάση την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με κατανομή καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που αφορούν στη διάδοση των θέσεων και των ιδεών της και στην εκπαίδευση των μελών της.

Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.

Μάλιστα, οι δύο ανακρίτριες επικαλούνται στο σχετικό αίτημά τους σειρά πειστηρίων ηλεκτρονικών, κυρίως, (βίντεο και φωτογραφίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχηγός και οι βουλευτές χαιρετούν ναζιστικά.

Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική δομή της οργάνωσης, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου επικαλούνται στοιχεία που δείχνουν ότι ομάδες μελών της ΧΑ μετέχουν σε παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, προχωρούν συντεταγμένα και φορούν ίδια ρούχα που έχουν ως σήμα τον μαίανδρο ή άλλα σύμβολα”.

Πάντως δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι οι νομικοί παραστάτες της Χ,Α είναι ετοιμοι για μια ακόμα αγωγή κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειρουργών που θα δημιουργήσει αίσθηση.

Η κατάσταση εκτραχύνεται. Και ο υπεύθυνος είναι ένας που παίζει το τελευταίο του παιχνίδι. Κλείνουν φυλακή ακροδεξιούς και αντικαθεστωτικούς που επαγγέλλονται ότι θα κλείσουν φυλακή τους κλέφτες. Για τον λόγο ότι βιάζονται να τους πάνε στα κελιά για να μην πάνε εκεί οι ίδιοι…
makeleio.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]