Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παραδοχή από GPO: Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι το μέλλον της Ελλάδας

Πολλά συκοφαντικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τους υποστηρικτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.Από τότε που το σύστημα αντιλήφθηκε ότι κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο γεννιέται στην ελληνική κοινωνία, τις αρχές του 2012, εκτοξεύθηκαν τόνοι λάσπης σχετικά με τα πρόσωπα και γενικότερα το προφίλ του Χρυσαυγίτη. Οι άνθρωποι μας χαρακτηρίστηκαν λίγο ως πολύ ως τέρατα, τάγματα εφόδου και υπόκοσμος της ελληνικής κοινωνίας....
Αυτό όμως ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελείται από πολίτες που ανήκουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, επαγγελματίες, άνεργους, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχους κτλ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής εκφράζει το ελπιδοφόρο μέλλον της Πατρίδας, δηλαδή τους νέους.
Όπως κατέγραψε η έρευνα της GPO για το Mega και την "Ανατροπή" του Πρετεντέρη, σε μια εκπομπή που εξελίχθηκε μπούμερανγκ για τον παρουσιαστή και τους συντελεστές της, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι, άνδρες και χαμηλού εισοδήματος.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, σε ποσοστό 63% οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλού εισοδήματος και κατά 67% είναι άνδρες. Όσον αφορά τις ηλικίες των ψηφοφόρων το 43% είναι ηλικίας 25 με 39 ετών, το 24% από 40 έως 50 ετών και το 15% από 55 έως 64 ετών.

Το πιο εντυπωσιακό όμως που προκάλεσε εγκεφαλικά στο πάνελ είναι ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αυτοπροσδιορίζονται, σε ποσοστό 38,3%, ως κεντροαριστεροί και σε ποσοστό 35% ως κεντρώοι. Άρα καταρρέει και το ψεύτικο επιχείρημα περί ακροδεξιάς παράταξης με ρατσιστική ρητορική, αφού το μεγάλο μέρος των οπαδών αυτοπροσδιορίζονται ως κεντρώοι!
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει τέλος στο χαμηλό κατά κύριο λόγο εισόδημα των ψηφοφόρων που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Λαϊκό που δεν εκφράζει τα μεγάλα συμφέροντα και τις μεγάλες τσέπες, αλλά μόνο τον ελληνικό Λαό!
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]