Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μάνα αστυνομικού προς Νέα Δημοκρατία: "Ιδού γιατί σας γύρισαν την πλάτη οι αστυνομικοί..."


"Ακούμε όλοι και βλέπουμε ποσοστά ξένων – καθαρών δημοσκοπήσεων που σας δίνουν τρίτο κόμμα πλέον , κοντά στο 14 % ! Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς για ποιό λόγο βρίσκεστε πλέον εκεί που βρίσκεστε.....
Καταστρέψατε κυριολεκτικά ότι πυλώνα σταθερότητας είχε αυτή η κοινωνία . Επειδή όμως γράφω αυτή την επιστολή ως μάνα αστυνομικού που κάθε μέρα κάνει τον σταυρό της για να γυρίσει το παιδί της σώο , που κάθε μέρα βλέπει να το σκοτώνει το άγχος της δουλειάς του , ένα άγχος που αδικαιολόγητα εσείς διογκώνετε σε υπέρμετρο βαθμό . .. . . .


Αν αναρωτιέστε για ποιόν λόγο οι αστυνομικοί σαν αστυνομικοί και σαν Έλληνες πολίτες σας γύρισαν την πλάτη και στράφηκαν αλλού , να κοιτάξετε τότε τις πράξεις σας και τις ενέργειες σας διαδοχικά στο πέρασμα του χρόνου που κυβερνήσατε . Τους εξαθλιώσατε οικονομικά και τους κάνατε ζητιάνους . Τους χρησιμοποιείτε ως πιόνια σας και όχι ως αυτό που ορίζει το σύνταγμα , την προστασία του πολίτη και της περιουσίας . Στρέψατε πολλές φορές την κοινή γνώμη εναντίον τους και άδικα .

Και μέσα σε όλα αυτά , τους υποχρεώνετε τώρα να γίνονται ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο , αφού παγιώσατε την κατάσταση με τις αποσπάσεις , να λείπουν δηλαδή τρεις μήνες τον χρόνο , μετανάστες στην ίδια τους την πατρίδα, για να κάνουν μπειμπι – σιτινγκ τους αλλοδαπούς .

Και μέσα σε όλα αυτά ΞΑΝΑ – ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ , με νομοσχέδιο που θα τους κάνει υποχείριό σας , όσον αφορά τις μεταθέσεις . Και τόσα παιδιά πασχίζουν να πάνε στους τόπους τους και τους κρατάτε παγιδευμένους χρόνια τώρα στην Αθήνα . Δηλαδή με απλά λόγια τους διαλύσατε οικονομικά , τους διαλύετε κοινωνικά και στο τέλος ΚΑΙ ψυχολογικά . Και περιμένετε από αυτή την αστυνομία να κάνει την δουλειά της σωστά . . . Και όμως το θαύμα είναι οτί την κάνει . . . . Αν αναρωτιέστε όμως γιατί θα δείτε το μαύρο στις εκλογές , μην αναρωτιέστε άλλο .

Κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέπτη .

elas-lysteblogpost.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]