Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Αμετανόητοι στις παλιές τους πρακτικές, της χυδαίας επίδειξης πλούτου, της καθεστωτικής αυθαιρεσίας και της περιφρόνησης του λαού, παραμένουν οι εμφανιζόμενοι ότι εκπροσωπούν το… «νέο», υποψήφιοι σωτήρες μας. Κι αυτό δεν το λέμε πλέον μόνον εμείς, αλλά ακόμα και γνωστοί συστημικοί δημοσιογράφοι, που έτυχε να δουν από κοντά τις πρακτικές των «κυρίων» αυτών...
Ας δούμε, λοιπόν, πως περιγράφει ο αναμφισβήτητης συστημικότητας δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης, το πολύ πρόσφατο συναπάντημά του με την παρέα του Αρούλη του Σπηλιωτόπουλου:

«…Είναι και στα μικρά, όπως το συμβάν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11.2.2013) στο οποίο ο γράφων έτυχε να είναι παρών. Την ημέρα, λοιπόν, που ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος πήρε το χρίσμα έσπευσε να το γιορτάσει σε ρεστοράν του Παγκρατίου, το οποίο όμως τηρεί την απαγόρευση του καπνίσματος. Όλοι, σχεδόν, οι θαμώνες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο για να καπνίσουν. Όλοι, πλην της παρέας του υποψηφίου δημάρχου όπου εκτός από τα πολλά τσιγάρα, ένας άναψε και ένα θηριώδες πούρο.
Δεν θα ήταν άξιον λόγου και αυτή η παρανομία· μικρή σε σχέση με όσα καταλογίσθηκαν για την υπουργική θητεία του κ. Σπηλιωτόπουλου. Το τραγικό είναι άλλο: την πρώτη-πρώτη μέρα ανακήρυξή του ως υποψηφίου ένας πολιτικός από τα παλιά παραβιάζει τον νόμο, αυτόν που θα κληθεί να επιβάλει ως δήμαρχος. «Σιγά!», θα παρατηρήσει κάποιος. «Τι έγινε που κάπνιζαν παρανόμως;». Το πρόβλημα δεν είναι πλέον η παρανομία καθ’ αυτή, αλλά η επίδειξή της. Μετά την ευγενική υπόδειξη ενός πολίτη ότι το κάπνισμα απαγορεύεται για όλους, η παρέα του κ. Σπηλιωτόπουλου συνέχισε, σαν να μην υπάρχει νόμος, σαν να μην τους βλέπει κανείς.
Το συμπέρασμα του νεοδημοκράτη της παρέας μας (και παρ’ ολίγον ψηφοφόρου του κ. Σπηλιωτόπουλου) είναι αυτό που πρέπει να προσέξει η κυβέρνηση: «δηλαδή, αυτοί μας φυσάνε τον καπνό στα μούτρα και λένε “προσέξτε τι θα ψηφίσετε γιατί μπορεί να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ”;».

Νομίζω πως δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο, εκτός από το φροντίσουν οι Αθηναίοι να μείνει ο Αρούλης με τα (θηριώδη) πούρα… στο χέρι!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]