Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ"

Σχ. Elnews: Πριν διαβάσετε το άρθρο το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο λάβετε υπόψιν σας πως ένας γνήσιος Πατριώτης οφείλει να τιμά και να σέβεται τους αστυνομικούς που με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν καθημερινά τον απλό Έλληνα πολίτη αλλά το ερώτημα που εγείρεται είναι κατά πόσο μπορεί το ίδιο να ισχύει και για τους "Πραιτωριανούς" που...
δέρνουν συνταξιούχους,επιτίθενται στους Έλληνες Εθνικιστές υπακούοντας σε εντολές  ανθελλήνων τύπου Καμίνη (όπως τότε που η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να διανείμει τρόφιμα στην Πλατεία Συντάγματος) και "σέρνουν" με τον χειρότερο τρόπο στις φυλακές τα πολιτικά στελέχη ενός καθ'όλα νόμιμου κόμματος.Το άρθρο το δημοσιεύουμε διότι με πολύ εύστοχο τρόπο καταρρίπτει το επιχείρημα ότι "τα παιδιά την δουλειά τους κάνουνε".

Πριν μερικές μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα στηρίξει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε Αθήνα και Αττική Στην Αθήνα υποστηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ένα παντελώς άγνωστο στέλεχός του που ως μόνο προσόν του έχει το ότι είναι νέος. Δεν μας πέφτει λόγος να κρίνουμε αυτήν την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μας ενδιαφέρει άλλωστε.
 Θα σταθούμε λίγο στην κριτική που ασκήθηκε στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει στο facebook. Η ανάρτηση έλεγε: "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και έγινε τις μέρες των ταραχών του Δεκεμβρίου του '08 με αφορμή τον θάνατο του Γρηγορόπουλου.
 Λόγω αυτής της ανάρτησης βγήκαν πολλοί πατριώτες και εθνικιστές και κατηγορούσαν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίζει την αστυνομία.

Ζούμε σε μία εποχή όπου έχει πλέον καταστεί παραπάνω από σαφές δεκάδες φορές ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι εκτελεστικό όργανο του ανθελληνικού καθεστώτος όταν αυτό θέλει να καταστείλει την δικαιολογημένη οργή του λαού ενάντια στα ανθελληνικά αντιλαϊκά μέτρα. Υπό την έννοια αυτή, η ΕΛ.ΑΣ είναι απόλυτα συνένοχη εφόσον υπερασπίζεται τους μνημονιακούς προδότες. Σε αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.
 Οι βλακώδεις δικαιολογίες του τύπου "τα παιδιά την δουλειά τους κάνουνε" λέγονται από ανεγκέφαλους και απευθύνονται σε καθυστερημένους.
 Όπως έχουμε ξαναγράψει: Σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα, και ο Σαμαράς την δουλειά του κάνει, και ο Πρετεντέρης την δουλειά του κάνει, και η τρόικα την δουλειά της κάνει. Όλοι την δουλειά τους κανούνε, εκτός απ΄τους άνεργους που δεν έχουν δουλειά.
Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το ποιος κάνει την δουλειά του.
Το ζητούμενο είναι ποιος κάνει το καθήκον του απέναντι στο Έθνος και την Πατρίδα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπεράσπιση με νύχια και με δόντια του ανθελληνικού μνημονιακού καθεστώτος εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ δεν συνάδει με την ορθή τέλεση του καθήκοντος των Σωμάτων Ασφαλείας απέναντι στο Έθνος και την Πατρίδα.

 Εδώ μοιραία θα αναρωτηθεί κάποιος: Δηλαδή εγκρίνετε το σύνθημα "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι";
  Άποψή μας είναι ότι αυτό το αντιμπατσικό σύνθημα είναι εξαιρετικά ρηχό και ανούσιο και θυμίζει περισσότερο χουλιγκανίστικες καταστάσεις και μία λανθάνουσα εφηβική/μετεφηβική ψευδοεπαναστατικότητα που εξαντλείται σε πεζοδρομιακό υβρεολόγιο, άντε και σε κανα κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ. Σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική θέση, ούτε έχει καμμία σοβαρή πολιτική προέκταση. Είναι απλά μέρος μίας ανούσιας απολίτικης εκτόνωσης και τίποτα περισσότερο. Είναι στείρα άρνηση. Δεν είναι θέση. Και οι ιδέες εκφράζονται με θέσεις, όχι με αρνήσεις. Δηλαδή, τι θα κάνει π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ όταν αναλάβει την εξουσία; Θα απολύσει τους "μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους" και θα καταργήσει π.χ. τα ΜΑΤ; Χλωμό ακούγεται... Μάλλον τότε είναι που θα πέσει το ξύλο της αρκούδας...
 Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος για ένα στοιχειωδώς σκεπτόμενο ον να υιοθετήσει ένα τέτοιο χαβαλετζίδικο απολίτικο σύνθημα.

 Όμως όταν βγαίνει κάποιος και κατηγορεί τον τάδε αριστερό ως "υβριστή της αστυνομίας" επειδή έκανε την γνωστή ανάρτηση στο facebook, τότε ουσιαστικά λειτουργεί ως αυτόκλητος υπερασπιστής της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης ΕΛ.ΑΣ.
 Και οκ, είναι λογικό για έναν υπερ-συντηρητικό δεξιό να σκέφτεται και να πράττει έτσι. Τόσα ξέρει, τόσα λέει. Ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από πολιτικώς αστοιχείωτα όντα.
 Ένας εθνικιστής όμως δεν έχει καμμία δουλειά να υπερασπιστεί την σημερινή αστυνομία κατά κανένα τρόπο.
 Δεν γίνεται απ΄την μία να διαμαρτυρόμαστε -απολύτως δικαιολογημένα- για την απαράδεκτη δοσιλογική στάση της ΕΛ.ΑΣ και απ΄την άλλη να την υπερασπιζόμαστε μόλις τους επιτεθεί κάποιος αριστερός. Δεν στέκει με τίποτα αυτό.
Η πολιτική αμνησία ποτέ δεν έκανε καλό.
Υποθέτουμε ότι δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν οι καθεστωτικοί πραιτωριανοί στις πρόσφατες άδικες διώξεις κατά εθνικιστών.

Α, ξέχασα... "τα παιδιά την δουλειά τους κάνανε"....

Και αυτός ο τρισάθλιος ελεγκτής που κάλεσε την αστυνομία για να πάρει στο τμήμα μία μητέρα με το παιδί της, την δουλειά του έκανε.
Και ο εφοριακός που στέλνει κατασχετήρια την δουλειά του κάνει.
Και ο υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας που παρενοχλεί και απειλεί συμπατριώτες μας την δουλειά του κάνει.
 Ποια είναι η δουλειά όλων αυτών; Η εξυπηρέτηση του ανθελληνικού καθεστώτος και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.
  Στο λογικοφανές ερώτημα: "Τι θέλετε να κάνουν; Να μην υπακούσουν στις εντολές και να χάσουν την δουλειά τους;", η απάντηση είναι ότι νοιαζόμαστε γι'αυτούς όσο νοιάζονται και αυτοί για τα "θύματά" τους. Έτσι είναι η ζωή. Ότι δίνεις, παίρνεις.

 Κλείνοντας και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, τονίζουμε πως -δόξα τω Θεώ- οι αριστεροί έχουν πολλά ράμματα για την γούνα τους και είναι υπόλογοι για πλείστες όσες ανθελληνικές θέσεις και πράξεις τους (εθνικά θέματα, μεταναστευτικό κτλ).
 Ας τους χτυπήσουμε εκεί και ας αφήσουμε την αντιαισθητική και λανθασμένη αυτόκλητη υπεράσπιση των αντιπαθέστατων πραιτωριανών που "απλά κάνουν την δουλειά τους"...
istoriakatoxis.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]