ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Βηματοδότης στα πρόθυρα εγκεφαλικού: Συνεχίζεται το παραμύθι για... “εμφύλιο” στη Χρυσή Αυγή

«Εργολαβία» έχει πάρει ο ΔΟΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων κατά της Χρυσής Αυγής
Το νέο «κατόρθωμα» είναι το σημερινό δημοσίευμα του «Βηματοδότη» στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος», όπου για μια ακόμη φορά βγαίνει από την ναφθαλίνη το χιλιοπαιγμένο σενάριο της «διαμάχης» του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη...

Ίσως δεν θα έπρεπε να δώσουμε καν σημασία στην ακατάσχετη ψευδολογία του συγκεκριμένου «παπαγάλου», μπήκαμε όμως στον πειρασμό να του δώσουμε μια μικρή αλλά πρέπουσα απάντηση, τόσο σ΄αυτόν όσο πολύ περισσότερο στα αφεντικά του.
Η Συντροφικότητα, η Αλληλεγγύη και ο Κοινός Αγώνας είναι το κυρίαρχο συστατικό στην Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό άλλωστε και δεν λυγά παρά τον ανέντιμο και παράνομο πόλεμο που της γίνεται από τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και τους πολιτικούς τους συμμάχους. Είμαστε όλοι Αδέλφια, προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για την επικράτηση του Δικαίου και της Αλήθειας σ΄αυτήν την υπόδουλη Χώρα, με τους παράνομα προφυλακισμένους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους.
Το τι θα πούμε στις συγκεντρώσεις μας και το ποιοι θα μιλήσουν το καθορίζουμε από μόνοι μας και δεν θα συμβουλευτούμε τον καταχρεωμένο ΔΟΛ. Μέσα σε πολύ λίγες γραμμές ο «Βηματοδότης» αραδιάζει ένα σωρό ψέματα για την μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, που αν τα απαριθμήσουμε όλα θα πλατιάσουμε πολύ.
Αρκεί, μόνο, να αναφέρουμε σχετικά με την… ανακάλυψη ότι «Μίλησαν μόνο δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του “υπαρχηγού” του κ. Ηλιόπουλου», αναφερόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη, ότι η σύζυγος του Πολιτικού Κρατούμενου Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου δεν μίλησε στην εκδήλωση!
Καταλαβαίνετε, επομένως, για τι είδους «σαβουροπληροφόρηση» και μυθεύματα μιλάμε. Ας γνωρίζουν οι κατά συρροήν ψεύτες του ΔΟΛ (και όχι μόνον) ότι μπορεί απλώς να γελάμε και να αηδιάζουμε ταυτόχρονα, με τα τόσο αποτυχημένα ψέματά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εάν χρειαστεί στο επόμενο κρούσμα δεν θα αποταθούμε στην Δικαιοσύνη.
Εκεί ο «Βηματοδότης» (και οι όμοιοί του) θα πρέπει να βρουν τρόπο να αποδείξουν τα λεγόμενά τους, όπως π.χ. το να δείξουν τους ομιλητές που «είδαν» αυτοί, αλλά δεν είδαν χιλιάδες κόσμου…(ειδάλλως θα είναι ένοχοι για διασπορά ψευδών ειδήσεων).
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]