Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Όχι στην ψήφο των αλλοδαπών στην Χώρα μας - ΒΙΝΤΕΟ


Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο»...

Η Συναγωνίστρια χαρακτήρισε την σύνθεση της Βουλής αντισυνταγματική, αφού λειτουργεί με 294 βουλευτές και όχι με 300 όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, μόνο και μόνο επειδή οι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν εντελώς παράνομα να προφυλακίσουν τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου και άλλους πέντε βουλευτές. Αυτούς τους βουλευτές, όμως, τους έχει εκλέξει δημοκρατικά ο ελληνικός λαός, ο οποίος εμπαίζεται και καταληστεύεται από το «συνταγματικό τόξο».
Η συγκυβέρνηση αφήνει ελεύθερους τους τρομοκράτες αλλά συνεχίζει να κρατά έγκλειστους τον Αρχηγό Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές του Κινήματος, με το πρόσχημα ότι είναι επικίνδυνοι για την «ψευτοδημοκρατία» του συνταγματικού τόξου.
Εις ότι αφορά την τροπολογία διατάξεων εκλογικής νομοθεσίας και θέματα σχετικά με τον διορισμό αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους και συγκεκριμένα ως προς την παράγραφο 1 «Ημερομηνία διενέργειας δημοτικών και περιφερειακών εκλογών», η Χρυσή Αυγή δηλώνει την πλήρη αντίθεσή της και απαιτεί τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών την πρώτη Κυριακή. Ειδικά, εις ότι αφορά τις ευρωεκλογές, στις οποίες αποδεδειγμένα τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης θα συντριβούν, το Εθνικιστικό Κίνημα ζητά να δοθεί μια πειστική δικαιολογία για τον λόγο αλλαγής της διεξαγωγής τους. Η Ελένη Ζαρούλια επισήμανε πως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ήρθε στο πολιτικό σκηνικό η Χρυσή Αυγή, της οποίας τη δυναμική το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο θέλει να ανακόψει με κάθε τρόπο.
Επιπροσθέτως, η Συναγωνίστρια τόνισε ότι «Αν νομίζετε πως με τέτοια ημίμετρα θα αποφύγετε την εκλογική πανωλεθρία από την Χρυσή Αυγή, τον μοναδικό σας αντίπαλο δηλαδή, είστε όχι μόνο γελασμένοι, αλλά και αστείοι. Συμβουλευτείτε τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών και βγάλτε τα συμπεράσματά σας».
Εν συνεχεία,κατήγγειλε πως η Βουλή πλέον χρησιμοποιείται για ξεκαθάρισμα των κομματικών λογαριασμών, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, τη μία προτείνοντας και την αμέσως επόμενη καταργώντας τροπολογίες, κι έτσι δείχνει την προχειρότητα και τον πανικό της κυβέρνησης.
Η Χρυσή Αυγή τηρούσε πάντοτε πάγια θέση για κάθε ζήτημα και προς απόδειξη αυτού, υπενθύμισε ότι η Χρυσή Αυγή ανέλαβε όλο τον πολιτικό αγώνα με την κατάθεση της πρότασης νόμου, η οποία και υποβλήθηκε τον Ιούλιο του 2012. Η πρόταση αυτή είχε ως αντικείμενο την κατάργηση και τροποποίηση διατάξεων άρθρων του ν. 3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας» και του Ν. 3838/2010 «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις» και την υποχρέωση κτήσης ελληνικού γένους υποψηφίων Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Διευκρίνισε, λοιπόν, ότι οι ομογενείς του Νόμου 3838/2010 δεν είναι οι Έλληνες ιθαγενείς του εξωτερικού, αλλά αλλοδαποί ιθαγενείς, που διαβιούν στην Ελλάδα. Δεν αφορά η νομολογία του ΣτΕ τους Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού, οι οποίοι δύνανται να ψηφίσουν βάσει Συντάγματος, εφόσον συμφωνήσει η πλειοψηφία βουλευτών, που ορίζεται σχετικά.
Η κίνηση αυτή του Λαϊκού Συνδέσμου είχε ως απώτερο σκοπό την προστασία της χώρας μας από τον κίνδυνο των λαθρομεταναστών που συνιστούν μείζον πρόβλημα για τη δημόσια ασφάλεια της χώρας. Το αποτέλεσμα των εκλογών, όποιο χαρακτήρα κι αν έχουν αυτές, θα το διαμορφώσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, ο οποίος τάσσεται σύσσωμος στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, η Συναγωνίστρια ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας πως το εν λόγω νομοσχέδιο είναι μια κακή αντιγραφή όλων των προηγούμενων που εισήγαγε αυτή η συγκυβέρνηση. Είναι πρόχειρο, ασαφές και πάνω απ’ όλα πρακτικά άχρηστο, αφού τίποτα το ουσιαστικό δε βελτιώνει, παρά μόνο εξυπηρετεί σκοπούς των κυβερνώντων, οι οποίοι φρόντισαν να αποδυναμώσουν την αντιπολίτευση με παράνομες μεθοδεύσεις, άδικες προφυλακίσεις και συνταγματικές εκτροπές. Η Ε. Ζαρούλια κατακεραύνωσε την συγκυβέρνηση λέγοντας: «Όλα όμως θα κριθούν εν καιρώ, τον Μάιο που μας έρχεται και τότε η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι η πρέπουσα απάντηση στα εγκλήματα που έχετε διαπράξει».
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]