Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Πολλοί από τους εχθρούς μας, τους φίλους μας αλλά και τους πονηρούς που μας πλησιάζουν θα αναρωτιούνται τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή, τι είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό κίνημα…

Θα συμβουλεύαμε φιλικά όλους αυτούς να μην προσπαθήσουν να μας αναλύσουν, κρίνουν και εν γένει σχηματίσουν την άποψή τους για εμάς μέσω ψυχρών και καθώς-πρέπει κανόνων λογικής και ορθότητας. Όλοι αυτοί οι κανόνες της πολιτικής και αστικής ορθότητας που πηγάζουν από τη σημερινή “μοντέρνα” δυτική λογική είναι πολύ πεπερασμένοι και ρηχοί για να είναι ικανοί να κρίνουν τη Χρυσή Αυγή και το Λαϊκό Εθνικισμό τοποθετώντας τα σε ένα μίζερο και λογικό πλαίσιο.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε παιδιά της σημερινής φαουστινιανής πεζής λογικής. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά, σκοτεινά μα συνάμα αυθεντικά και γνήσια ένστικτα της Φυλής και του Λαού μας, αυτά τα ένστικτα τα οποία είναι αποτυπωμένα και κληροδοτημένα στο Αίμα της Φυλής μας και ενεργοποιούνται ναι μεν από τις πολλών ειδών εξωτερικές και εσωτερικές απειλές ενάντια του Λαού μας αλλά και από τη πολιτική, εθνική και κοινωνική δράση του κινήματος μας. Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε κάτι μαγικό, ωμό μα πέρα για πέρα αληθινό σε αντίθεση με τα καλώς δομημένα και στημένα ψέματα των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης που μέσα στην πυκνή ομίχλη ενός δανεικού, με υψηλό τόκο μάλιστα, υλιστικού καταναλωτικού καπιταλιστικού παραδείσου ξεγελούσαν και πλάνευαν τον Ελληνικό Λαό ο οποίος μέχρι ένα σημείο δεν είναι και άμοιρος των ευθυνών του…

Το Παλαιό Καθεστώς της μεταπολίτευσης καταρρέει μπροστά στα μάτια μας και θα έχει καταρρεύσει πλήρως μετά και από το τελευταίο επεισόδιο του ή σκηνή του που ακούει στο όνομα ευρεία Συγκυβέρνηση ή Συνταγματικό Τόξο. Εμείς είμαστε λοιπόν οι δαδοφόροι της Εθνικής Ιδέας και του καινούργιου που έρχεται… Εμείς που είμαστε σε κάθε πλευρά της ιδεολογίας αλλά και της ζωής μας Ελληνοκεντρικοί θα κλωτσήσουμε και θα στείλουμε στον αγύριστο το παλαιό καθεστώς και την παλαιά κατάσταση που φεύγει, ως γνήσιοι εκφραστές της προόδου και της αλλαγής και αυθεντικοί πολέμιοι της συντήρησης.

Εξ’ άλλου πρέπει να είναι σε όλους γνωστό και κατανοητό ότι ο Εθνικισμός εκ της φύσης του περιέχει σε μεγάλο και πρακτικό κυρίως βαθμό το στοιχείο του Ριζοσπαστισμού σε αντίθεση με τα ακροδεξιά απολιθώματα που μια ζωή φλερτάρουν και συναλλάσσονται με την αστική (ψόφο) Δεξιά. Εμείς είμαστε ριζοσπάστες διότι το υπάρχων καθεστώς, το οποίο μπορεί να έχει ριζώσει στις διοικητικές δομές αυτού του Κράτους – οπερέτα αλλά ποτέ δεν θα ριζώσει στη βαθιά συνείδηση και στο Αίμα του Λαού μας, είναι ένα καθεστώς βαθιά Αντεθνικό και εχθρικό προς τον Έλληνα και τον Ελληνισμό.

Εμείς είμαστε η Αλλαγή και το Νέο που έρχεται, ένα Νέο που δεν είναι καθόλου στην ουσία καινούργιο αλλά κατάγεται από τα χρόνια που κατάγεται και το Έθνος μας και η Φυλή μας. Συμβουλεύουμε τους εχθρούς μα και τους καινούργιους φίλους μας όταν φέρνουν κατά νου τη Χρυσή Αυγή να μη σκέφτομαι παγερά, “ορθολογιστικά”, και πεζά αλλά να κατανοήσουν ότι εμείς είμαστε η παιδική φαντασία που καλπάζει του Γένους μας, τα εφηβικά όνειρα του Έθνους μας και τέλος το αναπόφευκτο πεπρωμένο της Ιερής Φυλής μας. Επειδή δεν είμαστε υλιστές, όπως οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές, αναγνωρίζουμε στη Ζωή μας βαθύτερες και βαρυσήμαντες έννοιες όπως αυτές του Έθνους, της Φυλής, της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας, έννοιες που μόνο εμείς οι ορθόδοξα Ρομαντικοί λόγω της Ιδεολογίας μας μπορούμε να νιώσουμε και να αφουγκραστούμε.

Θα αποτύχει όποιος προσπαθήσει να πλαισιώσει τις βαθύτερες έννοιες του Λαϊκού Εθνικισμού, χωρίς Πίστη και Ιδανικά, χωρίς να μπορέσει να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο ώστε να ακούσει καθαρά και ξάστερα τη φωνή του Αίματός του, μια φωνή που μας καλεί όχι απλά να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας μας, έναν τόσο γραφειοκρατικό και τεχνοκρατικό στόχο, αλλά να χτίσουμε και να υλοποιήσουμε τον Τρίτο Μεγάλο Ελληνικό Πολιτισμό.
Αντεπίθεση

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]