Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Φάνηκε αυτό που έρχεται στις εκλογές από τον εορτασμό της επετείου για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την αποθέωση της Χρυσής Αυγής στον εορτασμό της επετείου για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και το παράλληλο κράξιμο στους πολιτικάντηδες του Μνημονίου

Γιούχαραν Βούλτεψη και Πύρο Δήμα - «Νάτος - νάτος ο Δήμαρχος» φώναζαν στον Κασιδιάρη
Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν χθες στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών για την τέλεση δοξολογίας προς τιμήν των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.
Η άφιξη της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής προς έκπληξη όλων των πολιτικών που ήταν παρόντες, συνοδεύτηκε από έντονα χειροκροτήματα εκ μέρους των συγκεντρωμένων. Και τα συνθήματα που ακουγόντουσαν ήταν εξίσου ανάλογα. Κατά περίεργο τρόπο οι διοργανωτές παρέλειψαν εσκεμμένα, προφανώς, να αναγγείλουν την παρουσία των βουλευτών, Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, στον Ιερό Ναό. Είχε ακουστεί μέχρι και το όνομα εκπροσώπου κόμματος που... θα ιδρυθεί! Αυτό όμως μάλλον δυσαρέστησε έντονα τους απλούς πολίτες και περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη κατά την έξοδο των «επισήμων» από την πύλη της οδού Σκουφά, όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων.
Η Βούλτεψη της ΝΔ και ο Δήμας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσαν για τα καλά. Το σύνθημα «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» δονούσε την ατμόσφαιρα. Κατά την πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη επικράτησε παλμός και κυριάρχησε το σύνθημα «Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!».
Φυσικά τα συνθήματα αυτά τα φώναζαν αυθόρμητα 10άδες πολίτες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Η δυσαρέσκεια των πολιτικών ήταν έντονη αφού ένιωθαν ανεπιθύμητοι από τον κόσμο. Κατά τις καταθέσεις στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη οι μνημονιακοί βουλευτές αποδοκιμάστηκαν ακόμα πιο έντονα.
Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Βούλτεψη δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνι σαν τους κλέφτες για να μην τους καταλάβει ο κόσμος, που τελικά τους κατάλαβε και δεν γλίτωσαν το κράξιμο. Απίστευτα πράγματα! Όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρης στάθηκε προσοχή μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες, φωνάζοντας «Νάτος - νάτος ο δήμαρχος».
Όλοι εναντίoν Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας - Θα είναι ένα καλό ντέρμπι. Βάλτε τώρα που γυρίζει!
ΟI BOOKERS ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ
Βρε, βρε. Ακούγαμε προχθές τον Οικονομέα, ξέρετε αυτόν που πήρε 400.000 ευρώ από τον Ρέστη δανεικά και αγύριστα, να μας λέει ότι Καμίνης είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις. Λέμε δεν μπορεί να είναι ψέματα. Αφού το λέει ο έγκυρος Γιώργος που πάνω από όλα είναι αντικειμενικός, έτσι θα είναι.
Στην "Ακρόπολις" δεν έχουμε κρύψει ποτέ την καχυποψία μας για τα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο έχουν βρει καταφύγιο τα σεσημασμένα πολιτικά κάθαρμα της πιο ελεεινής συμμορίας, του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν μας εμπόδισε όμως να μετρήσουμε στα συν και τα πλην, στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του νεαρού Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας. Πιστεύουμε πως θα είχε ενδιαφέρον αν κέρδιζε τον δήμο ένας νέος άνθρωπος από το πουθενά. Ένα πείραμα προκειμένου να ζυγίσουμε τη αίσθηση που έχει ο Αθηναίος ψηφοφόρος για την επίλυση των προβλημάτων του. Ένας νέος, άσχετος μπαρόβιος, κομματικός υπάλληλος και θαμώνας των καφετεριών στις οποίες συνηθίζονται με τις ώρες οι κουβέντες για τη λύση του "Κυπριακού", του "ανατολικού", της "καρέτα - καρέτα" και γενικά οτιδήποτε άλλο απασχολεί την ανθρωπότητα. Συζητήσεις μέχρι να ξεραθεί ο φραπέ στις όχθες του ποτηριού.
Πριν λοιπόν αρχίσει η μάχη για τον δήμο της Αθήνας γινόμαστε μάρτυρες ενός επικοινωνιακού blitzkrieg υπέρ του Καμίνη αλλά και υπέρ του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Την αρχή έκανε το site της Έλλης Στάη το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει την στήριξη της Μαριάννας Λάτση. Ακολούθησαν η Real news και το Πρώτο Θέμα. Και τα  3 αυτά ΜΜΕ δίνουν στον Καμίνη την πρωτιά με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες  να βρεθεί αντίπαλος του στον δεύτερο γύρο.
Πώς ένας φθαρμένος και αποτυχημένος δήμαρχος εμφανίζεται λίρα εκατό και εκ νέου νικητής και μάλιστα με περίπατο; Πώς γίνεται ο Αρούλης που έχει "κολλήσει" ο ποπός του με την ξαπλώστρα της Ψαρού, να έρχεται δεύτερος; Θα σας πούμε τι συμβαίνει με ακρίβεια.
Κατ' αρχήν, ο Καμίνης έχει δώσει ένα σκασμό χρήματα στα συστημικά ΜΜΕ, όπως επίσης και στα εναλλακτικά free press τα οποία ζούνε από διαφημίσεις και τις χορηγίες. Έχει μπουκώσει τους πάντες και τα πάντα. Άρα έχει μπετονάρει έναν ζηλευτό μηντιακό στρατό, καλοταϊσμένων παπαγαλακίων.
Στην διάρκεια της θητείας του έχει ανοίξει νταλαβέρια με μεγάλες εταιρείες (κατασκευαστικές, πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα. Επίσης είναι σε εξέλιξη η απόλυτη μπίζνα των σκουπιδιών. Όπως και στην περιφέρεια Αττικής. Έχει συμφωνήσει σε όλα. Μόνο οι υπογραφές δεν έχουν πέσει. Αυτό για να μην απορείτε όταν τον βλέπετε στο Mega πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
Ετοιμάζεται να πέσει πολύ χρήμα σε περιοχές του ιστορικού κέντρου (Κεραμικός-Μεταξουργείο) που υποβαθμίζονται τεχνικά με την παρουσία των λαθρομεταναστών και στην συνέχεια με τις επιχειρήσεις σκουπιδιών παραδίδονται στα κοράκια που έχουν στήσει μπίζνα πολλών δισ. ευρώ!
Συνεχίζουμε όμως για να αντιληφθείτε την πρεμούρα του συστήματος να εξαφανισθεί ο Κασιδιάρης. Το κυρίαρχο στοιχείο επιλογής του Αρούλη ήταν οι αρχηγοί. Μελισσανίδης, Κοπελούζος και λοιποί σωστοί ευεργέτες. Όταν ο Άρης ζήτησε από τον πρωθυπουργό την υποστήριξη για την Αθήνα του είπε ότι το κόμμα δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ. "Τα έχω εξασφαλίσει τα λεφτά πρόεδρε". Φυσικά είχε εξασφαλίσει και την προβολή από τον καναλάρχη των "σκουπιδιών".
Αν ο Κασιδιάρης κερδίσει την Αθήνα η πίεση που θα ασκήσει στο Μέγαρο Μαξίμου για εκλογές την ίδια νύχτα από το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι περισσότερο από ασφυκτική. Δύσκολα θα καταφέρει ο Σαμαράς να ξημερώσει το επόμενο πρωί.
Με δήμαρχο στην Αθήνα τον Κασιδιάρη θα βοούν όλα τα διεθνή ΜΜΕ ότι έρχεται η Χρυσή Αυγή στην εξουσία και στο τέλος η μαντεψιά τους θα γίνει πραγματικότητα.
Την ίδια ώρα ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα έχει πάρει ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου 2.000.000 σταυρούς, ως πρώτο κόμμα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εδώ λοιπόν παίζονται όλα. Εάν δεν υπάρξει γρήγορα νομοθετική ρύθμιση που να απαγορεύει στους Αθηναίους να ξυπνήσουν το πρωί της Κυριακής των εκλογών, προβλέπω σωρηδόν τα εγκεφαλικά από τους μεγαλοσκουπιδάρχες και τη γνωστή τραμπαλοπαρέα. Ο Δένδιας εφήυρε σφαγμένα αρνιά και οπλοστάσια στα υπόγεια!
Μια ψευτονομοθετική ρυθμισούλα προκειμένου να κρατήσει η νύχτα μερικές ώρες παραπάνω, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, δεν μπορεί να σκεφτεί;  
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]