Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Λαϊκή διαπόμπευση Φ. Κρανιδιώτη και ψοφοδεξιάς: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!

Όταν επιχειρείς με ξεπερασμένα πατριδοκάπηλα κολπάκια του περασμένου αιώνα να εξαπατήσεις τον Ελληνικό Λαό και να προσβάλλεις κατά τρόπο βάναυσο το πατριωτικό του αίσθημα, τότε είναι φυσικό κι επόμενο να θέτεις μόνος σου το πλαίσιο του δημόσιου εξευτελισμού σου...

Τούτη ακριβώς την κατάσταση βίωσε ο ινστούχτορας του φιλελεύθερου ψευδοπατριωτισμού και εις εκ των στενών συμβούλων του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος επιχείρησε μεν να περιορίσει την αθρόα και μαζική ροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς της Χρυσή Αυγή, παρά ταύτα όμως πέτυχε να πέσει ο ίδιος στο λάκκο τον οποίο έσκαβε για αφελείς ψηφοφόρους.

Χαρακτηριστικό της απελπιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κλίκα της Συγγρού, η οποία σε συνεργασία με τους κλέφτες και μιζαδόρους του ΠΑΣΟΚ εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό υπηρετώντας πειθήνια τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι η απόπειρα Κρανιδιώτη να εμφανίσει ως «ευεργετική» για τον Τσίπρα, την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

«Από την άλλη, σας το λέω ευθέως, ο Τσίπρας επιθυμεί διακαώς ισχυρή Χρυσή Αυγή. Ανάβει λαμπάδες, τώρα που 'ριξε και κάνα δυο προσκυνήματα στις άγιες εικόνες, να ανδρωθεί κι άλλο η Χρυσή Αυγή. Ο κορμός των ενδεχόμενων ψηφοφόρων του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι δυσαρεστημένοι και οργισμένοι νεοδημοκράτες που θέλουν να εκφράσουν την οργή τους στην κάλπη, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η Χ.Α. δεν είναι η λύση αλλά απλώς άλλο ένα πρόβλημα», κραυγάζει μυξοκλαίγοντας ο δυστυχής νεοδημοκράτης των Μνημονίων της οικονομικής εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος των εθνικών μας θεμάτων και της δημόσιας περιουσίας.

Αντί οποιουδήποτε άλλου σχολιασμού των πληρωμένων αθλιοτήτων του ψοφοδεξιού Κρανιδιώτη, παραθέτουμε πως υποδέχθηκαν ουδέτεροι αναγνώστες του ιστολογίου «Ινφογνώμων», τις «σοφιστείες» του «ιδεολογικού» ταγού της πατριδοκάπηλης ΝΔ:
«Κ. Κρανιδιώτη, μου δημιουργείτε την εντύπωση πως είτε είστε νέος στη ΝΔ ή φοράτε παρωπίδες. Σας ενημερώνω πως πιο ναζιστικό και ρεβανσιστικό κόμμα από το πασοκ του 81-88 δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει στην χώρα. Οι απηνείς διωγμοί δεν είχαν τελειωμό. Δεν χρειαζόταν να είσαι δεξιός, αρκεί που δεν ήσουν πασοκ ή αριστερός. Από την πλευρά της η ΝΔ από την εποχή Μητσοτάκη και μέχρι σήμερα υπήρξε το πιο αγνώμον, αδιάφορο, ψευδεπίγραφο και προδοτικό για τους οπαδούς του κόμμα. Μετά τις αλλεπάλληλες πολιτικές κυβιστήσεις του Σαμαρά που συνέχισε την εγκληματική πολιτική ΓΑΠ, τα πράγματα ξεκαθάρισαν στα μάτια των λεγομένων δεξιών και πρώην ΝΔημοκρατών. Γίναμε όλοι για ένα διάστημα πολιτικοί εμιγκρέδες μέχρι, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, να μελετήσουμε τα κείμενα - προγράμματα άλλων "δεξιών" κομμάτων και να επαναστεγαστούμε.

Προσωπικά εντάχτηκα στη ΧΑ (μετά τις συλλήψεις) και όχι σε κάποιο αριστερό μόρφωμα του στυλ ΣΥΡΙΖΑ για τους παρακάτω λόγους.
1. Για να πάρουν πίσω τα κλεμμένα και να βάλουν τους κλέφτες σε καταναγκαστικά έργα.
2. Για να πάψει η χώρα να μην ανήκει στον εαυτό της και στους Έλληνες αλλά στους αμερικανούς στρατιωτικά και στους γερμανούς οικονομικά.
3. Γιατί η ΧΑ έχει το πιο πλήρες, ρεαλιστικό και εθνικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.
4. Γιατί αν και μου μειώθηκε η σύνταξη κατά 62% και γνωρίζοντας ότι κανένας δεν θα μου δώσει τα λεφτά για τα οποία πλήρωνα 39 χρόνια πίσω, προτιμώ να είμαι φτωχός κι' ελεύθερος παρά φτωχός και σκλάβος σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.
5. Γιατί στον Λαϊκό Σύνδεσμο συνάντησα αξιοπρέπεια, εργατικότητα, συντροφικότητα, σεβασμό, αγάπη για την πατρίδα και τους Έλληνες και όλα τα καλά που στα άλλα κόμματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα στην προδοτική ΝΔ.
6. Για τις άδικες και με ψευδή στοιχεία διώξεις των στελεχών της ΧΑ.
Τέλος για πολλά άλλα που κάνουν ή δεν κάνουν τα λοιπά κόμματα.

Για τους παραπάνω λόγους κ. Φαήλε, μην αγγίζεστε περί γνώσεως για το πώς σκέφτεται ο κάθε ψηφοφόρος που οδεύει προς ΧΑ. Και μια πληροφορία. Όποιος έφυγε από την ΝΔ για ΧΑ θα ξαναγυρίσει σ' αυτήν στην άλλη ζωή. Το λέω εγώ ένας για πολλά χρόνια ανόητος οπαδός της ΝΔ και τέως υποψήφιος της ΠΟΛΑΝ στη Θεσσαλία».
«Βγήκε πάλι ο λαγός της ΝΔ να μαζέψει ψηφαλάκια απ' τον εθνικό χώρο ενόψει εκλογών. Άσε φίλε, είστε τόσο άρρωστοι που δεν σώζεστε με τίποτα. Πήγαινε τώρα να επισκεφτείς την Βόρεια Μακεδονία που αναγνωρίσατε, πήγαινε στην Κύπρο που την πουλάτε με το νέο σχέδιο Ανάν, βάλε ένα χέρι να τελειώνει η διάλυση της αμυντικής βιομηχανίας και πες μας και πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που λιβανίζετε. Κι επειδή λίγα τα ψωμιά της ΝΔ σε βλέπω σύντομα να φιλάς κατουρημένες ποδιές της ΧΑ...».

«Μπλα, μπλα μπλα. και στο βάθος η τρομάρα από τον καταποντισμό του αρχηγού της παρέας που παριστάνει τον πρωθυπουργό, στις εκλογές που έρχονται. Ας μην ασχολείται πολύ ο ξερόλας με το που θα δώσει ο κόσμος την ψήφο του, αλλά να δει ποιόν θα φτύσει».
«Αν ήσουν πραγματικός πατριώτης θα έπρεπε να είχες αυτοκτονήσει από την ντροπή σου για αυτά που έκανε η παράταξη σου στην Ελλάδα και όχι να γράφεις σοφιστείες για πνευματικά αναπήρους».
«Πρόσεχε Κρανιδιώτη γιατί είναι το πιθανότερο να συνεργαστείτε στο μέλλον και με τον σύριζα (όπως η ιστορία έδειξε. με το ΠΑΣΟΚ) και κάνεις πάλι γαργάρες»!
Αυτά τα ολίγα, για να μη νομίζουν οι ψοφοδεξιοί της καρπαζιάς πως απευθύνονται σε χαχόλους!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]