ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! Εκατομμυριούχος: Η Μ.Ρεπούση έβγαλε καλά λεφτά από τον "συνωστισμό" της Σμύρνης

Eπιτέλους το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των τριών βουλευτών που εντοπίστηκαν να έχουν εμβάσει στο εξωτερικό μεγάλα ποσά για τα οποία δεν υπάρχουν δικαιολογητικά, αλλά πλην της περίπτωσης της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μ.Ρεπούση, όλα τα άλλα "μπάζουν" σε ότι αφορά το αν ήταν ηδη γνωστά ή αν υπάρχουν πραγματικά στοιχεία...
Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:

"Σε πρώτο έλεγχο με την αρχική λίστα με την οποία είχαν ζητηθεί στοιχεία δικαιολόγησης των εμβασμάτων (24.710 περιπτώσεις) βρέθηκαν 3 βουλευτές και συγκεκριμένα οι κ. κ. Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη και Καπερνάρου.

Οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.(εδώ αφορά τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ.Ιωαννίδη για τον οποίο οι φήμες "έτσοξαν" την Συγγρού)

Η ΓΓΔΕ ελέγχει κατά πόσο τα ποσά καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις των φορολογουμένων και δεν έχει στοιχεία ή την αρμοδιότητα για έλεγχο πόθεν έσχες. Συνεπώς, και ως προς αυτό το σκέλος, τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Η διαδικασία ελέγχου κάποιων εξ αυτών των υποθέσεων είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση του κ. Κικίλια είναι στις 531 στοχευμένες υποθέσεις.

Ο κ. Κικίλιας προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά ελέγχονται με την τωρινή διαδικασία.

Η ολοκλήρωση των ελέγχων θα γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα παρερμηνείας. Υπενθυμίζουμε, όμως, ότι πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου είναι λάθος να θεωρηθεί πως υπάρχει παραβατική συμπεριφορά. Προς τούτο, θυμίζουμε ότι στις 44 υποθέσεις που πρόσφατα ελέγχθηκαν μόνο οι 12 (27%) κατέδειξαν αποκρυβέντα εισοδήματα. Η πλειοψηφία, συνεπώς, παρείχε πλήρη δικαιολόγηση των ποσών των εμβασμάτων".

Άρα, αφού ο Β.Κικίλιας (εγνωσμένης "καθαρότητας" και τιμιότητας πολιτικός) "προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης" μένουν οι Μ.Ρεπούση κα ο Καπερνάρος για τον οποίο ήδη γινόταν έρευνα.

Άρα έχουμε τρεις βουλευτές οι εξής δύο, η Μ.Ρεπούση! Υπάρχουν βέβαια και τα λεφτά της συζύγου Σηφουνάκη. Η οποία πάντως εξ όσων γνωρίζουμε έχει μεγάλη προσωπική περιουσία...

Είμαστε βέβαιοι ότι τα λεφτά της Ρεπούση προέρχονται από τις διαλέξεις που έχει δώσει για τον "συνωστισμό της Σμύρνης"...

"Κοπιάρει" σύζυγο Γ.Παπαντωνίου η Μ.Ρεπούση: "Αμάρτησα για τα παιδιά μου"
Copy paste την απάντηση της συζύγου του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Άμυνας Γ.Παπαντωνίου Ρούλας Κουράκου, για το πώς βρέθηκαν στην λίστα Λαγκάρντ τα 2 εκατ. ευρώ, πήρε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση για να δικαιολογήσει το "μαύρο" χρήμα που έβγαλε εκτός Ελλάδος.

Απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook δίνει και η κυρία Μαρία Ρεπούση, σημειώνοντας ότι τα εμβάσματα καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις.

Δεν αναφέρει το ύψος των εμβασμάτων ούτε την χρονιά που έβγαλε το ποσό στο εξωτερικό, επισημαίνει όμως ότι στάλθηκαν για «λόγους σπουδών και υγείας οικείων προσώπων» και πως το μεγαλύτερο μέρος αυτών έχουν ήδη επιστραφεί.

Αναλυτικά:

Δήλωση της Μαρίας Ρεπούση σχετικά με την ανακοίνωση του Υπ.Οικονομικών:

«Τα εμβάσματα στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών σε ό,τι με αφορά καλύπτονται απολύτως από τις φορολογικές μου δηλώσεις τις οποίες ήδη προσκόμισα στις φορολογικές αρχές της χώρας.

Στάλθηκαν για λόγους σπουδών και υγείας οικείων μου προσώπων. Μετά την εξυπηρέτηση των εν λόγω αναγκών το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού επέστρεψε στην Ελλάδα».

defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]