Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σιγά μην τους πληρώσει ο Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ παλεύουν και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους

Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ συσπειρωμένοι μαζί με το Κίνημα Τυπογράφων βρίσκονται σε συνεχής επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουν την εργοδοτική αυθαιρεσία των κόκκινων καπιταλιστών του περισσού. Ο αγώνας τους, έχει στόχο να αποκρούσει την επίθεση της εργοδοσίας του ΚΚΕ πάνω στα δικαιώματά τους που με αυθαίρετο τρόπο έχει αφαιρέσει επιδόματα, προσαυξήσεις και έχει μειώσει τους μισθούς πείνας...


Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ παλεύουν και απαιτούν την εξόφληση των δεδουλευμένων, την επιστροφή των περικοπών, την υπογραφή της επιχειρησιακής ΣΣΕ που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματά τους.

Αυτός ο αγώνας αφορά όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Η κομματική αριστερή ανάλγητη εργοδοσία επιτίθεται με αυτή τη σφοδρότητα στα δικαιώματα των εργαζομένων γιατί πατά πάνω στην αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης, των κομμάτων του λαθρομετανάστη που όλοι μαζί δίνουν όρκους πίστης στην ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, “γη και ύδωρ”, για να ξεπεράσουν την κρίση σε βάρος της Ελληνικής εργατικής τάξης τσακίζοντας τα εργατικά δικαιώματα και την Ελληνική λαϊκή οικογένεια.

Ο αγώνας των εργαζομένων της τυποεκδοτική του ΚΚΕ χρειάζεται να στηριχθεί από όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και όλους τους εργαζόμενους των κομματικών επιχειρήσεων του Περισσού.

 Η νίκη των εργαζομένων της τυποεκδοτικής του ΚΚΕ θα είναι νίκη για όλους τους εργαζόμενους.
Το Κίνημα Τυπογράφων θα συνεδριάσει άμεσα με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων της τυποεκδοτική του ΚΚΕ και θα πάρει αποφάσεις αγωνιστικές, έμπρακτης αλληλεγγύης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και όλα τα σωματεία να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να δείξουν ξεκάθαρα την ταξική τους συνείδηση, την αγωνιστικότητα τους και την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους εργαζομένους του ΚΚΕ που εκτός των άλλων παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες.

Οι ταξικές ομοσπονδίες και συνδικάτα με μοναδικό κριτήριο τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζόμενων, να βγάλουν ανακοινώσεις, να οργανώσουν κινητοποιήσεις και να στηρίξουν έξω από κομματικά συμφέροντα των δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της τυποεκδοτικής χωρίς να παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή από τα κατοχυρωμένα μέχρι σήμερα μεροκάματα και δικαιώματά μας.

Καμιά παραίτηση στο καίριο για τη ζωή μας και τις οικογένειες μας ζήτημα είσπραξης των δεδουλευμένων μας! και όλων όσων μας χρωστάει ο εργοδότης μας ΚΚΕ. Καμία αποδοχή τετελεσμένων. Κανένας συμβιβασμός, καμιά απογοήτευση να μην περάσει! Καμιά δυσκολία να μη μας γονατίσει!


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]