Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΙΚΕΡΜΙ”: ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΩΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο. Η νέα επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο πατρικό σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι, ήταν θέμα ωρών. Από το γραφείο των ειδικών ανακριτριών(Κλάπα-Δημητροπούλου)που ασχολούνται με την δικογραφία κατά της «Χρυσής Αυγής», είχε μελετηθεί η νέα αιφνίδια άσκηση ποινικής δίωξης στον εκπρόσωπο του  κόμματος...
Κατηγορία; «Διακεκριμένη κατοχή όπλων και εκρηκτικών». Επόμενο στάδιο ήταν η έκδοση εντάλματος σύλληψης, η έρευνα στην οικία Κασιδιάρη και η παραπομπή του στο Εφετείο για νέα απολογία. Εάν τα στοιχεία ήταν ικανά να θεμελιώσουν προφυλάκιση, ο νεαρός πολιτικός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, θα ήταν ήδη στη φυλακή.

Τα παραπάνω δεν είναι βέβαια ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά προκύπτουν από απόλυτα ακριβείς πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές και έγκυρες νομικές πηγές. Το ερώτημα που απασχολεί κοινοβουλευτικά στελέχη αλλά και δικαστικούς κύκλους είναι τι απέτρεψε την νέα δίωξη Κασιδιάρη και βέβαια τις επερχόμενες διώξεις και για άλλα μέλη της «Χρυσής Αυγής» βάσει των φωτογραφιών με «όπλα, καλάσνικοφ και υποπολυβόλα» που περιέγραφαν σε πηχυαίους τίτλους φιλοκυβερνητικά έντυπα και εφημερίδες. «Οπλισμός» που από στελέχη του εθνικιστικού μετώπου έχουν χαρακτηρισθεί ρέμπλικες και αεροβόλα όπλα. Η απάντηση έρχεται από τις επιθετικές νομικές κινήσεις που έκαναν το πρωινό της 4ης Φεβρουαρίου οι δικηγόροι των διωκόμενων βουλευτών με την αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε κατά των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου. Το αποτέλεσμα με την πολυσέλιδη αίτηση ήταν να «παγώσουν» οι ανακριτικές πράξεις μέχρι να συγκληθεί Σώμα Συμβουλίου Εφετών ώστε να εξετάσει εάν οι δύο ανακρίτριες και κυρίως η δικαστική λειτουργός Ιωάννα Κλάπα πρέπει ή όχι να εξαιρεθεί από την ανάκριση για τις «εγκληματικές πράξεις» της εθνικιστικής παράταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν εκφράζονται φόβοι ότι η σύγκλιση του συμβουλίου θα καθυστερήσει με αποτέλεσμα να λαμβάνουν παράταση όλες οι υπόλοιπες ενέργειες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν για την εν εξελίξει υπόθεση που συντάραξε τον πολιτικό κόσμο και έχει αλλάξει άρδην τις κομματικές ισορροπίες.



Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η πρώτη εφόρμηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην οικία Κασιδιάρη, είχε γίνει στις 28 του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τότε οι εφημερίδες είχαν γράψει χαρακτηριστικά: «Πλούσιο σε ευρήματα ήταν και το δωμάτιο που εντοπίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Πικέρμι στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς εντοπίστηκαν καραμπίνες και φυσσίγγια που κατείχε νόμιμα, usb sticks και υπολογιστές. Ο 33χρονος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μένει ακόμη στο πατρικό του σπίτι στο Πικέρμι, ενώ η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε δημοσιεύσει πέρυσι φωτογραφίες από το παιδικό του δωμάτιο στο οποίο διαμένει ακόμη και σήμερα.

Το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής, πίνακες με θέματα από την Αρχαία Ελλάδα και ένα τζάκι που είναι διακοσμημένο με φυάλες κρασιού». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος έχει δηλώσει ότι «θα κατέβει υποψήφιος ακόμα και μέσα από τη φυλακή» τελικά τότε αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του(με δικηγόρο τον Παύλο Σαράκη), γεγονός που φαίνεται ότι δεν είχε αρέσει καθόλου τόσο στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, όσο και σε τηλεοπτικούς σταθμούς(βλέπε Mega)αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος είχε εκφράσει έντονη δυσφορία. Την δικογραφία της «Χρυσής Αυγής», μέχρι να αποφασιστεί η έκβαση της αίτησης εξαίρεσης των δύο ανακριτικών λειτουργών, έχει αναλάβει κατά πληροφορίες, η τρίτη ανακρίτρια κυρία Βετούλα Σιμιτζή.

Το θέμα δημοσιεύεται στην σημερινή “Ελεύθερη Ώρα”

Η νόμιμη κυνηγετική καραμπίνα του Ηλία Κασιδιάρη που τα γνωστά "παπαγαλάκια" την χαρακτήρισαν "καλάσνικοφ"!!!

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]