Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-Η αναρχοσυριζοτουρκική φιλία..για τον Κώστα Σακκά..(Εικόνες-Βίντεο)

Τούρκοι στην Αθήνα υπέρ του Σακκά..
"Κώστα Σακκά είμαστε μαζί σου, στην αξιέπαινη αντίστασή σου!" Δείτε τώρα πως κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του "άφαντου" Κώστα Σακκά…
Μεγάλος αγώνας και κινητοποιήσεις από το Συριζα που διοργάνωσε Μοτοπορείες-Συγκεντρώσεις-Διαμαρτυρίες και επίσκεψη στα γραφεία του Υπουργού δικαιοσύνης για να αφεθεί ελεύθερος ο ύποπτος για την συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς,Κώστας Σακκάς.
Τι έκανε λοιπόν μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο Κώστας Σακκάς?

Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και εξαφανίστηκε..
Δεν εμφανίσθηκε ως όφειλε στο τμήμα ασφαλείας Καμινίων ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και ως εκ τούτου αναζητείται από την αστυνομία καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο κ. Σακκάς αναζητείται από τις 12 τα μεσάνυχτα.
Ο νεαρός, κατηγορούμενος βρέθηκε στο εδώλιο στις 8 Ιανουαρίου φέτος, καθώς είχε συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα, γιατί διανυκτέρευσε στο σπίτι φίλης του, γεγονός που κρίθηκε ως παραβίαση του όρου υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που είχε δηλώσει.
Στο δικαστήριο ο Κώστας Σακκάς αθωώθηκε και δήλωσε ότι παρέμεινε στο σπίτι φίλης του και δεν επέστρεψε στο σπίτι του γιατί είχε πιει και αισθανόταν ζαλισμένος.
Στην πρότασή του, ο εισαγγελέας Έδρας του Αυτοφώρου ζήτησε ενοχή του κατηγορουμένου πλην όμως χαρακτήρισε «τυπικό» το αδίκημα.
Ο Σακκάς είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2010 για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».Είχαν ταυτοποιηθεί αποτυπώματά στη γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, στο Χαλάνδρι. Είχε αφεθεί ελεύθερος τον Ιούλιο μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αφού παρέμενε προφυλακισμένος επί 31 μήνες, πέραν του νόμιμου ορίου, χωρίς να δικαστεί. Μάλιστα, είχε κάνει και απεργία πείνας επί 38 ημέρες.
Σε αντικατάσταση της κράτησής του είχαν επιβληθεί, εγγύηση 30.000 ευρω, απαγόρευση εξόδου απο την χώρα, απαγόρευση συναναστροφής με συγκατηγορουμένους του, απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού Αττικής, υποχρεωτική εμφάνιση ανα τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα και υποχρεωτική διαμονή στη δηλωθείσα από αυτόν διεύθυνση κατοικίας.
Επίσης του είχαν επιβληθεί, απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και αφαίρεσης διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας.
Ο Κώστας Σακκάς έχει αρνηθεί ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην τρομοκρατική οργάνωση, ενώ αναφορικά με τα δαχτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν σε δύο σακούλες πολυκαταστήματος, φέρεται να υποστηρίζει ότι αυτά εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα χωρίς αυτόνομο ποινικό ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στους συγκατηγορούμενους του που έχουν αναλάβει την ευθύνη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μόνο φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.

Οι κινητοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ..
Παρασκευή 5/7: Πορεία και συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 7:30μ.μ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας



Μοτοπορεία αλληλεγγύης, μετά από κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά: Μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά




Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά την Κυριακή 7/7




Πέμπτη 4/7: Ένα μήνα απεργία πείνας συμπλήρωσε ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος παραμένει δυόμιση χρόνια χωρίς δίκη.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χθες τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου και τον ενημέρωσε για τον θέμα του Κ. Σακκά. Ο υπουργός αρκέστηκε να αναφέρει ότι «η ελληνική Δικαιοσύνη θα επιδείξει τη δέουσα προσοχή»
Σάββατο 6/7: 33η ημέρα απεργία πείνας
Κυριακή,  9 το βράδυ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Με το σύνθημα «Κώστα γερά, ως τη λευτεριά» να φτάνει ως το δωμάτιο που κρατείται νοσηλευόμενος ο απεργός πείνας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η μαζική μοτοπορεία αλληλεγγύης στο νοσοκομείο της Νίκαιας που οργανώθηκε από τη συνέλευση Αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά.
Από την πλευρά της, η παθολόγος Όλγα Κοσμοπούλου ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του καθώς έχει χάσει 13 κιλά και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από ανακοπή καρδιάς ή ανεπανόρθωτη βλάβη σε ζωτικά του όργανα. Η κ. Κοσμοπούλου, τονίζει στη σχετική γνωμάτευση  ότι «η συνέχιση της αποχής του από το φαγητό θα οδηγήσει σε βέβαιο θάνατο»:
Δηλώσεις ..Βούτση..

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: Ευθεία παραβίαση της ΕΣΔΑ η παράταση της προσωρινής κράτησης
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τονίζει: "Η παράνομη προσωρινή κράτησή του Κ. Σακκά είναι άλλη μια περίπτωση δικαστικής αυθαιρεσίας που τη ζοφερή αυτή περίοδο απολαμβάνει όχι μόνο της ανοχής, αλλά και της εγκρίσεως της παρά τo Σύνταγμα εφαρμοσμένης πολιτικής της κυβέρνησης.     Το δίκαιο του εχθρού και η υποκατάσταση της δικαστικής συνείδησης από την ανάγκη και τη σκοπιμότητα πλήττουν ανεπανόρθωτα τη σχέση της Δικαιοσύνης με τον πολίτη, ενώ εκθέτουν και τη χώρα διεθνώς, καθώς η παράταση της κράτησης συνιστά ευθεία παραβίαση της ΕΣΔΑ. Καλούμε τους Έλληνες Δικαστές να μη χάσουν τη μάχη που δίνουν με τον εαυτό τους για την τήρηση της νομιμότητας και το σεβασμό των θεμελιωδών αρχών του δικαιϊκού μας συστήματος".

Κλειώ Παπαπαντολέων από την Ελληνική 'Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Η Όλγα Κοσμοπούλου, γιατρός 

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του..Δεν μπορεί από την μια να παριστάνει κάποιος τον υπερευαίσθητο Δημοκράτη και υπέρμαχο του Ελληνικού Συντάγματος.. και από την άλλη να φλερτάρει με την τρομοκρατία..
eglimatikotita.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]