Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Πριν από λίγο καιρό, ο φον Αντωνάκης έλεγε ότι θα μοιράσει το πρωτογενές πλεόνασμα (η ύπαρξη του οποίου αμφισβητείται εντόνως από τους Ευρωπαίους…) στους πιο αδικημένους από το Μνημόνιο: στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους ένστολους...

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι και οι ένστολοι, αντί για αύξηση θα έχουν και νέα μείωση των ήδη πενιχρών αποδοχών τους! Ιδού πως:

Φόρο στο ειδικό επίδομα επικίνδυνης εργασίας βάζει από 1-1-2014 το υπουργείο Οικονομικών, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να χάσουν το 50% των χρημάτων που έπαιρναν! Μαζί με τους ένστολους, η μπάλα θα πάρει και τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και αρκετών ακόμη υπηρεσιών του Δημοσίου, που παίρνουν το συγκεκριμένο επίδομα.
Μάλιστα, προσέξτε τι σκέφτηκαν οι νοσηροί εγκέφαλοι που κυβερνούν τη χώρα: εκτός από τη μηνιαία φορολόγηση και την παρακράτηση που θα γίνεται στο εν λόγω επίδομα, στο τέλος του έτους θα φορολογείται και πάλι εξ’ ολοκλήρου αφού θα προστίθεται στις συνολικές αποδοχές των δικαιούχων του!!!
(ΥΓ): Η απάντηση των ένστολων και των υπολοίπων κατηγοριών εργαζομένων που θίγονται, να δοθεί με μαζικό μαύρισμα των κομμάτων της λαομίσητης συγκυβέρνησης στις εκλογές που έρχονται! Και υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής, του μόνου κόμματος που είναι σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό τους!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]