Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Μουΐζνιεκς κάνει υποδείξεις για το πως θα αποκαλεί η Ελλάδα τους λαθρομετανάστες..«Μη τους λέτε παράνομους αλλά παράτυπους»!

Οδηγίες προς «ναυτιλλομένους» απευθύνει  ο προκλητικός επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης Λεττονός Μουΐζνιεκς με  επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη...

Ο Λεττονός φτάνει μέχρι του σημείου να ζητήσει την αντικατάσταση του όρου «παράνομος μετανάστης» με αυτή του «παράτυπου μετανάστη» καθώς εκφράζει την ενόχληση του από τον όρο «παράνομος»! Προφανώς με τον όρο λαθρομετανάστης δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν το αναφέρει καν…

Λέει όμως και άλλα στην επιστολή του ο συγκεκριμένος επίτροπος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη «συγνώμη» του αρχηγού του ΛΣ αλλά και για την απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου να ζητήσει τη δικαστική διερεύνηση των συνθηκών της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι.

Επαναδιατυπώνει επίσης το αίτημά του προς τις ελληνικές αρχές να διαμορφώσουν έναν ανεξάρτητο μηχανισμό υποδοχής παραπόνων, επιφορτισμένων με την έρευνα των ενεργειών και τη δράση των εντεταλμένων κυβερνητικών αρχών. Προσθέτει ότι για τον λόγο αυτό, το Συμβούλιο της Ευρώπης διαθέτει εμπειρία στην παροχή τέτοιου είδους βοήθεια.
eglimatikotita.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]