Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος.
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ιδρυθεί το κόμμα του… στρατηγού Ανέμου, κι άρχισαν οι οδηγίες για το ρόλο που πρέπει να παίξει. Πρώτος έσυρε το χορό ο Αθανάσιος Έλλις της «Καθημερινής» (ο αποκαλούμενος και «Φωνή της Αμερικής»)...

Έτσι, στο άρθρο του με τίτλο «Ο ρόλος του κ. Πολύδωρα», η «Φωνή της Αμερικής» τον προτρέπει κατ’ αρχάς να γίνει ο νέος… Καρατζαφέρης:
«Ο κ. Πολύδωρας θα προσφέρει περισσότερα στη χώρα εάν πάρει αποστάσεις από τις υπερβολές του κ. Καμένου και την επικίνδυνη δράση του κ. Μιχαλολιάκου, και ακολουθήσει τα βήματα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Είτε ενεργούσε από ιδιοτέλεια είτε από προσήλωση στο εθνικό συμφέρον, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συχνά εξέπεμπε έναν χρήσιμο, συναινετικό λόγο. Από τον Μάρτιο του 2009, όταν ήταν ο μόνος πολιτικός ηγέτης που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Κώστα Καραμανλή για υπέρβαση στενών κομματικών ορίων μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή, μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, όταν πρωταγωνίστησε στη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου».

Εν συνεχεία, η «Φωνή» μπαίνει στο «ψητό», στο λόγο ίδρυσης του «κόμματος» Πολύδωρα:
«Αν καταφέρει να προσελκύσει ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων της Χ.Α., θα προσφέρει υπηρεσία στη χώρα. Τόσο στο εσωτερικό, καθώς η «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» είναι μέρος του συνταγματικού τόξου, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς η μείωση της απήχησης της Χρυσής Αυγής θα βελτιώσει την εικόνα της χώρας».
Βέβαια, η «Φωνή» δεν έχει ψευδαισθήσεις, για τη δυναμική του… στρατηγού Ανέμου:
«Με δεδομένο το παρελθόν του, την τριακονταετή συμμετοχή του στο πολιτικό σύστημα και τα βολέματα των «δικών μας παιδιών», στην περίπτωσή του και μελών της οικογένειάς του, είναι δύσκολο για τον κ. Πολύδωρα να απαντήσει στην οργή μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας».

Αλλά, προφανώς σκέπτεται πως δεν υπάρχει και κανένας άλλος καλύτερος για να κάνει τη δουλειά του συστήματος, τώρα που υπάρχει ανάγκη, γι’ αυτό και του δίνει… πατρικές συμβουλές και την ευχή του!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]