Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Λαθροδιακινητές πιάστηκαν στα “πράσα” να μεταφέρουν 12 λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 32, 34 και 34 ετών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων για την ίδια υπόθεση, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν την παράνομη είσοδο στην Ελληνική επικράτεια, δώδεκα μη νόμιμων μεταναστών (8 άντρες, 1 γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά)...
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 08-02-2014, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Βαϊοχωρίου, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, εντόπισαν και έλεγξαν φορτηγό αυτοκίνητο (τύπου VAN), που οδηγούσε ο 32χρονος άντρας, με συνοδηγό έναν εκ των 34χρονων, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν ο 34χρονος συνεργός τους και δώδεκα αλλοδαποί.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι, έλαβαν από τον 34χρονο συνεργό τους, ως προκαταβολή αμοιβής για την παράνομη διακίνηση, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και (100) δολαρίων, ενώ οι μη νόμιμοι μετανάστες, δήλωσαν ότι προκατέβαλαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 2.500 έως 3.000 δολάρια, έκαστος.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι οι δώδεκα αλλοδαποί, εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια πρώτες πρωινές ώρες χτες, από παρέβρια περιοχή και τελικός προορισμός τους ήταν η Θεσσαλονίκη. Κατασχέθηκαν, ένα φορτηγό (τύπου VAN) που διευκόλυνε τη μεταφορά των αλλοδαπών, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ και (100) δολαρίων. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.
makeleio.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]