Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων.... Ώς πότε;;;



Ένα θέμα τόσο τρομερό, που περνάει κάθε φορά, από κάθε κανάλι της διαπλοκής αδιάφορο, και από κάθε λαχανοφυλλάδα στα ψιλά γράμματα... Αναφέρομαι στα “κέντρα κράτησης” λαθρομεταναστών. Δυστυχώς δεν είναι μόνο της Κορίνθου, που ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στην επέσχυντη κίνηση του ανθελληνικού παρακράτους να μετατρέψει ένα στρατόπεδο του Ελληνικού στρατού σε άντρο εγκληματικότητος και βιαιοπραγιών αλλόφυλων με δολοφονικά ένστικτα λαθρομεταναστών, αλλά και... στην υπόλοιπη Ελλάδα. 


Με ανακοίνωση του ανεκδιήγητου Δένδια, υπέρμαχο προστάτη όλων των λαθραίων μεταναστών-δολοφόνων, που μας έχουν κατακλύσει, θεωρεί πως είναι αναγκαίο να ανοίξουν 4 (!) νέα κέντρα σε Χίο, Σάμο, Λέσβο και στην Κακαβιά Ιωαννίνων. Πλήρως ανακαινισμένα, με κλιματιστικά νέας γενιάς, με καθημερινό catering για την τροφοδοσία τους, με νέα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια κτλ., για τους "κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες" που λεηλατούν με κάθε τρόπο κάθε μέρα εμάς και την Ελλάδα μας!! Τα πανέμορφα νησιά μας, που δυστυχώς δεν διαθέτουν την κατάλληλη αστυνόμευση, πώς θα αντικρούσουν μία επικείμενη εξέργεση τους; Δε τους ενδιαφέρει βέβαια ότι θα βρεθεί ο κόσμος έρμαιο στις "ορέξεις" τους. 

Γιατί ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, τονίζω το να ξανασυμβεί! Είναι έμφυτο της "κουλτούρας" τους και του πολιτισμού τους. Αλλά και κάτι άλλο. Προκαλεί αίσθηση ότι τα μέρη που επέλεξε ο Δένδιας για τον σκοπό του είναι μέρη που βρίσκονται στα σύνορα που απέναντί τους βρίσκονται οι χώρες που τους στέλνουν σε μας. Ας βάλει ο καθένας με το μυαλό του τι μπορεί να σημαίνει αυτό… Το φερόμενο ως Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, θα μπορούσε να βγάλει μία επίσημη ανακοίνωση στα πλαίσια της δημοκρατικής αντιλήψεως που τόσο διατυμπανίζει ότι το διέπει, με τις οικονομικές αναλύσεις για το πόσο θα κοστίσει αυτό το έργο στο κράτος. Αντ’ αυτού όμως τηρεί σιγή ιχθύος, και επιβάλει άκρως φασιστικά τις αποφάσεις του ενάντια στους Έλληνες! Εμάς δηλαδή, τους νόμιμους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας. Που καθημερινά μοχθούμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Εμάς, που καθημερινά πασχίζουμε για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας που λιποθυμούν από την πείνα. Εμάς, που οι παππούδες μας αυτοκτονούν “για να μη μας είναι βάρος” επειδή μπαίνει μόνο μισός μισθός πλέον στο σπίτι. Εμάς, που όταν έρχεται η ώρα να χρειαστούμε ασθενοφόρο πεθαίνουμε στο δρόμο, γιατί δεν έχει καύσιμα για να έρθει.. 

 Θα μπορούσε να κάνει ο Δένδιας ένα δημοψήφισμα, να ρωτήσει τον Ελληνικό λαό, εάν θέλει να σπαταλήσει τα χρήματά του για αυτό τον σκοπό. Επίσης να γίνει και μία συζήτηση περί ανάπτυξης του Τουριστικού τομέα σε αυτά τα νησιά. Δε θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Θα μας το επιβάλλει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του! Θα αφήσει πάλι τα σχολεία χωρίς θέρμανση, για να μπορούν όλα τα κατακάθια να σιτίζονται, να ξαπλάρουν και να μένουν σε ανακαινισμένα κτίρια, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πεινάει! Που παιδιά ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.. Τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά μας. το μέλλον μας!! Αυτές τις ενέργειες πρέπει να τις αποτρέψουμε. Έχει έρθει η ώρα να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να κάνουμε επιτέλους κάτι γι' αυτό! Ο τρόπος; Να πυκνώσουμε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής! 

Του μόνου πραγματικού κινήματος που τους φοβίζει, που τους κάνει και τρέμουν. Γιατί γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά ότι οι προδότες αυτής της χώρας έχουν κοινή μοίρα.. Χρυσή Αυγή! Το μόνο εθνικιστικό κίνημα σε όλη την Ελλάδα, που κοιτάζει το καλό των Ελλήνων και της Ελλάδος! Με πράξεις, όχι με λόγια. Να προσφέρουμε και εμείς κάτι σ' αυτή τη χώρα, που μας είναι τόσο απλόχερη με τα αγαθά της τα τόσο πλούσια και μοναδικά σε όλο τον πλανήτη! Το ποτάμι ξεχείλισε και δε γυρίζει πίσω! Στο πέρασμά του θα ξεπλύνει όλη αυτή τη δυσωδία που επικρατεί!

 Θυμήσου πάλι τι εστί Έλλην! 

Τι εστί Ελληνισμός! 

 Ζήτω η νίκη! 
Ζήτω η Ελλάς! 

Άννα Κ. Τ.Ο. Πειραιώς

-->

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]