Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εκδήλωση ΕΛΑΜ: Δάκρυσαν οι Αγωνιστές της ΕΟΚΑ για τον Γρίβα και την Ένωση...!! Βίντεο!!


Στην φωτογραφία διακρίνονται στην πρώτη σειρά ο Νεοπτόλεμος Γεωργίου Λευτής (με πράσινο σακάκι και λευκό πουκάμισο) και δίπλα του ο Ιωάννης Νεοφύτου Καραολής από την Πάφο. Δύο υψηλόβαθμα στελέχη του εκτελεστικού βραχίονα της ΕΟΚΑ με πολύ πλούσια πολεμική δράση.


Αποσπάσματα από τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά την παρουσίαση του υποψηφίου του ΕΛΑΜ για την προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι παλαιοί Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. που συμμετείχαν στην εκδήλωση, κυριολεκτικά δάκρυσαν όταν άκουσαν Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές να αναφέρονται στον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή και στην Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Προσέξτε τα σχετικά στιγμιότυπα του βίντεο, όπως στο 3.12', όπου η αίθουσα σείεται κυριολεκτικά από τα χειροκροτήματα.



Τηλεοπτικό υλικό από τον ΑΝΤ1 Κύπρου που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, δεν προβλήθηκε όμως στην τηλεόραση, μη τυχόν και ξυπνήσουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες της Μεγαλονήσου, όπως έγινε και στην κυρίως Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή. Συνολικά η εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του ΕΛΑΜ θάφτηκε από τα ΜΜΕ της Κύπρου. Μόνο η εφημερίδα ΜΑΧΗ του υιού του Νίκου Σαμψών αναφέρθηκε εκτενώς στην επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στην οποία μάλιστα παραχωρήσαμε και συνέντευξη.



xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]