Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΟ ΒΗΜΑ”...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..!!

| No comment
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΟ ΒΗΜΑ”
“…Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν άντεξε την πίεση που δεχόταν από την αντιμνημονιακή ακτιβίστικη ακροδεξιά και άλλαξε εντελώς στρατόπεδο, χάνοντας τα δυναμικότερα των στελεχών του…

Η Νέα Δημοκρατία, που πολλοί την παρουσιάζουν σίγουρη νικήτρια, θα δυσκολευθεί πολύ να πιάσει το 30%, ο ΛΑΟΣ θα περάσει δύσκολα, το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη μετά και τα τελευταία συμβάντα θα παλέψει για την είσοδό του στη Βουλή.


Η Αριστερά επίσης δεν θα έχει την επίδοση που προσδοκά. Το ΚΚΕ πληρώνει τις αγκυλώσεις του, ούτε το κίνημα της πατάτας δεν μπορεί να αντέξει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πνιγεί στον αφελή ενθουσιασμό του και η ΔΗΜΑΡ, που έλαμψε δημοσκοπικά ως πολιτικό πάρκινγκ απογοητευμένων κεντροαριστερών εκσυγχρονιστικής απόκλισης ψηφοφόρων, θα αρχίσει να φυλλορροεί μόλις εκλεγεί νέα ηγεσία στο ΠαΣοΚ, για να παλέψει στο τέλος να μπει στη Βουλή, όπως είχε συμβεί με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια.

Αντιθέτως, τα ακροδεξιά και εθνολαϊκιστικά μορφώματα, που θα κατέλθουν στις προσεχείς εκλογές, φαίνονται ικανά – ήδη μετρώνται – να κλέψουν στην κυριολεξία στο φίνις τμήμα του απολιτίκ αντιμνημονιακού μετώπου, στο οποίο ήλπιζε η Αριστερά…”

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=446859


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]