Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Liberation: "Ο Παπανδρέου στις Κάννες μίλησε για πραξικόπημα"

| No comment
Το μακιαβελικό σχέδιο των Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη να δικαιολογήσουν το δημοψήφισμα λέγοντας ότι "Θα έκαναν πραξικόπημα" και εν συνεχεία να αποκεφαλίσουν την στρατιωτική ηγεσία, επιβεβαιώνεται και από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα LIberation η οποία στο site της γράφει ότι "Τη νύχτα της Τετάρτης ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι προσφεύγει σε δημοψήφισμα γιατί υπάρχουν πληροφορίες για κίνδυνο εκδήλωσης στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα"!

Το θέμα που αποκάλυψε για πρώτη φορά το defencenet.gr, όταν στέλεχός του κλήθηκε να δώσει σχετική συνέντευξη στο BBC4, παίρνει πλέον τεράστιες διαστάσεις. To δημοσίευμα υπογράφει ο δημοσιογράφος Jean Ouatremer, ο οποίος όπως έγραψε από χθες το defencenet.gr είχε κάνει ήδη σχετική ανάρτηση στο twitter!


Αλλά εγκυρότερη επιβεβαίωση των κυβερνητικών άτιμων σχεδιασμών δεν υπάρχει από τα όσα ανέφερε στην ημερήσια διαταγή του ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Του οποίου το όνομα εφεξής θα πάψει να αναφέρει το defencenet.gr ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προσβλητικά λεγόμενά του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]