Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ!!! ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

| No comment
Εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης για την μεγάλη απέργεία την 5η Μαίου 2010...Οτι αν δεν ήταν το ΚΚΕ θα είχε μπεί ο λαός στο κοινοβούλιο... Με άλλα λόγια ηταν σωτήρια η επέμβαση του ΚΚΕ, για τους εθνοπατέρες!!

"Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει.
Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία..."

Εμείς να τονίσουμε οτι δεν ήταν ακροαριστεροί και παρακρατικοί, αυτοί που πήγαν να κάνουν το ντου στην βουλή, αλλά απλοί πολίτες στην πλειοψηφία τους...Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος τους βαφτίζει ακροαριστερούς λόγο του σηνθήματος " Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" που φώναζε ο κόσμος ...ξεχνώντας οτι ο λαός τραγούδαγε τον Εθνικό ύμνο, πράγμα αδιανόητο για ακροαριστερούς.Ο τρόμος του Πάγκαλου και των άλλων, έγκειται στο γεγονός πως ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!

thermopilai.org



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]