Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πανηγυρισμοί στην Αθήνα από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!! της Αλβανικής Εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία;!

| No comment
Σύμφωνα με πληροφορία που αναμεταδίδουν ΟΛΑ τα Αλβανικά μέσα, εκατοντάδες Αλβανοί μετανάστες πανηγύρισαν στο κέντρο της Αθήνας μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας να ακυρώσει το νόμο με τον οποίο οι πολίτες μπορούσαν να αλλάξουν την εθνικότητά τους, απόφαση που προσβάλει άμεσα τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και θέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την Αλβανοποίηση τους .

Σύμφωνα με τα ίδια μέσα οι πανηγυρισμοί οργανώθηκαν από το Παράρτημα Αθήνας!!! την Αλβανικής εθνικιστικής ομάδας Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, οι οποία το τελευταίο διάστημα διώκει μετά βδελυγμίας του Έλληνες Βορειοηπειρώτες. Πρώτη φορά ακούμε για την ύπαρξη παρατήματος Αθήνας των Αλβανών εθνικιστών, οι οποίοι φέρονται να έστειλαν τηλεγράφημα στον Αλβανικό τύπο για τους χθεσινούς εορτασμούς τους.


Όπως αναφέρει το τηλεγράφημα για περίπου μια ώρα "παρέλασαν" στο κέντρο της Αθήνας ανεμίζοντας την Ερυθρόμαυρη Αλβανική σημαία και τραγουδώντας των Αλβανικό εθνικό ύμνο ενώ χερέτισαν την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω παρακαλούνται να μας ενημερώσουν.

Posted in: ΑΘΗΝΑ,ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,ΕΜ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

borioipirotika.blogspot.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]