Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΠΕΙΓΟΝ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ! ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ!

| No comment
Από τις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος Επίλεκτες Εφεδρείες της Εθνικής Φρουράς έχουν κληθεί για να ενσωματωθούν στις Ελληνικές Καταδρομικές Δυνάμεις που ενδεχομένα να επιχειρήσουν από στιγμή στιγμή αποτρέποντας ή απαντώντας σε πολεμική ενέργεια των τούρκων... Οι τούρκοι έχουν έτοιμες στην περιοχή, σύμφωνα με το Ελληνικό Πεντάγωνο, 2 τουρκικές φρεγάτες, 1 κορβέτα, 1 σκάφος υποστήριξης καθώς και 1 υποβρύχιο βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα νοτίως του Καστελόριζου, με εντολές να αποπλεύσουν ανά πάσα στιγμή.


ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ : ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Από το aegeantimes που επανέκαμψε πρόσφατα, μεταφέρουμε: Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη και διαβαθμισμένη πηγή, πριν από λίγο, η Κυπριακή Κυβέρνηση ενημέρωσε τις μονάδες του ΝΑΤΟ που εδρεύουν στην περιοχή, ότι όχι απλά προχωρά σε αύξηση των μέτρων επιφυλακής αλλά «εξετάζει και την πιθανότητα επιστράτευσης».

Η είδηση αυτή που σας μεταφέρουμε, διασταυρώθηκε και από ανεξάρτητη πηγή και όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποτελεί μια σημαντικότατη εξέλιξη στην περιοχή που αποδεικνύει ότι οι Κύπριοι αδερφοί μας αναμένουν την κλιμάκωση των Τουρκικών προκλήσεων στις αμέσως επόμενες ώρες. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο πρωτοσέλιδο.

Η επιστράτευση της οποίας την πιθανότητα "εξετάζει" η Κύπρος, έχει ήδη ξεκινήσει από εχθές με πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες και από τις επίλεκτες εφεδρείες. Στην συγκεκριμένη σημερινή αναφορά του aegantimes, μιλάμε για κάτι παραπάνω, εμφανώς πιό γενικευμένο. Αλλά κάποιοι φροντίζουν ακόμη να κρατάνε τον κόσμο ανενημέρωτο για να του έρθει "κεραμύδα".

www.stoxos.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]