Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ !!!

| No comment
Αποκαλυπτικότατος υπήρξε ο γνωστός παλαιός «γαλάζιος» δημοσιογράφος Κύρτσος, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από την διακαναλική προπαγάνδα περί “success story” και «πρωτογενούς πλεονάσματος». Βεβαίως δεν απάντησε στο προφανές ερώτημα γιατί δεν τα έλεγε αυτά τόσο καιρό και επέλεξε να τα πει τώρα. Το σκανδαλώδες ήταν ότι αυτή η ερώτηση δεν του έγινε...

Ας δούμε, λοιπόν, τις σχετικές δηλώσεις Κύρτσου που επιβεβαιώνουν πλήρως αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή τόσο καιρό: «Αν εμφανιστεί η κυβέρνηση και πει, δεν μπορώ με τόσο μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιου είδους ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα. Το είχε φτιάξει κατά κάποιο τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, καθυστερώντας πληρωμές, κάνοντας το ένα, το άλλο. Όλα αυτά έχουν καταρρεύσει τους τελευταίους δύο μήνες».
Λύθηκε, λοιπόν, η απορία όλων των Ελλήνων σχετικά με το πώς φτάσαμε από το «πρωτογενές πλεόνασμα» στο “GRexit”, αμέσως μόλις προκηρύχτηκαν οι εκλογές. Απλώς το “success story” ουδέποτε υπήρξε όπως είχαμε πει σε όλους τους τόνους όταν κανάλια, κόμματα και δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό για να «αναστήσουν» πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

 

Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή είχε στηλιτεύσει την εν λόγω προπαγανδιστική κίνηση της ΝΔ, λέγοντας αυτά ακριβώς που λέει ο Κύρτσος τώρα, μετά τις εκλογές. Οι πολιτικοί απατεώνες, όμως, και τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας συνέχιζαν να παρουσιάζουν την εν λόγω προπαγάνδα μέχρι που έλαβαν "εντολή Σαμαρά" για αλλαγή πλεύσης.
Φεύ όμως τίποτα δεν μπόρεσε να σώσει τον Φον Αντωνάκη που κατατροπώθηκε!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]