ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Λαγού στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Είμαστε Ελληνες.Ζήστε και παλέψτε ως ελεύθεροι άνθρωποι, ως Χρυσαυγίτες!!"

| No comment


Προφυλακισμένοι και οι 2 Πειραιώτες βουλευτές της Χρυσής Αυγής όμως υποψήφιοι και πάλι. Ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ για έναν Χρυσαυγίτη;

Να τονίσω ότι προφυλακισμένοι δεν ήμαστε μόνο οι δυο βουλευτές του Πειραιά. Έγκλειστα βρίσκονται και πάρα πολλά μέλη μας από τις τοπικές του Πειραιά, της Νίκαιας, και του Περάματος. Παιδιά τίμια, παιδιά του μόχθου που με την δουλειά τους συντηρούσαν τις οικογένειες τους. Άνθρωποι υπερήφανοι που αξίζουν τον σεβασμό μας και που αισθάνομαι πολύ τυχερός που τους έχω συναγωνιστές μου. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, όταν σταματήσει ο αγώνας σταματά και η ζωή. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε διαρκώς. ''Υποχρεωμένοι'', απέναντι στους εαυτούς μας, σε όσους μας πιστεύουν και στην πατρίδα μας. Μέσα ή έξω από τις φυλακές, μέσα ή έξω από την βουλή.

Γιατί άργησε τόσο πολύ η δίκη; Μήπως δεν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα;

Απεναντίας .Είναι πολύ σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι είμαστε πεντακάθαροι και ότι θα τους διασύρουμε στο δικαστήριο. Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα από τις αλήθειες που έχουμε να πούμε και που αποκρύπτουν τόσο καιρό οι μεγαλοσυνεταίροι τους. Οι βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα έρχονται απέναντι μας όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι ''μάρτυρες'' κατηγορίας και θα φεύγουν κλαίγοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, από τις αλήθειες που θα αποκαλύπτουμε και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Είναι η στιγμή της δικαίωσής μας και ζω γι’ αυτήν. Αυτό θέλουν. Να γλυτώσουν και γι’ αυτό καθυστερούν τόσο. Τους προκαλώ να αρχίσει και να τελειώσει αυτή η δίκη, έστω και αν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μας και αυτό το γνωρίζουν πολυ καλά.

Μιλούν στα τηλεοπτικά πανελ για την την εκλογική μάχη του Πειραιά. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ηττηθεί η Χρυσή Αυγή στις γειτονιές αυτές . Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;


Η πικρά που θα γευτούν το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι πολύ δυνατή. Οι γειτονιές του Πειραιά θα έχουν βαφτεί καταγάλανες από τις ελληνικές σημαίες που περήφανα θα κυματίζουν στα χέρια των ηρωικών Χρυσαυγιτών συναγωνιστών μας. Οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά μας θα τους δώσουν την απάντηση. Όπως και στις ευρωεκλογές του 2014 η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά θα θριαμβεύσει και πάλι. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Ο Πειραιάς είναι λαϊκή γειτονιά των Εθνικιστών. Αυτό θα είναι μια ελάχιστη ένδειξη φόρου τιμής στους συναγωνιστές που παραμένουν παράνομα κλεισμένοι στις φυλακές Μαλανδρίνου, της Κορίνθου, του Ναυπλίου και του Δομοκού. Γι’ αυτό είναι φυλακή. Γιατί πολέμησαν για την Χρυσή Αυγή στον Πειραιά. Τα αδέρφια τους όμως έξω συνεχίζουν τον τεράστιο αγώνα και δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν. Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι η ηθική τους ανταμοιβή.

Θα γίνουν αλλαγές στον Λαϊκό Σύνδεσμο μετά την αποφυλάκιση όλων των βουλευτών και του Αρχηγού ; Πιστεύεις ότι έχουν γίνει λάθη;

Αλλαγές πάντα και παντού γίνονται. Ότι είναι για καλό της Χρυσής Αυγής και της Ελλάδας θα πρέπει να διορθωθεί. Τώρα, αν τα λάθη μας είναι ότι δεν κλέψαμε, δεν προσκυνήσαμε, δεν γίναμε ψεύτες και αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες, τότε υπόσχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη. 

Οι δεκάδες βόμβες που έχουν μπει στις τοπικές του Λαϊκού Συνδέσμου μπορούν να τρομοκρατήσουν τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής;


Ακούστε κάτι. Τους Χρυσαυγίτες δεν τους φόβισαν οι παράνομες φυλακίσεις, δεν τους φόβισαν οι δολοφονίες των αδελφών και ΗΡΩΩΝ μας, Γιώργου Φουντούλη-Μανώλη Καπελώνη και ο σοβαρός τραυματισμός του λεβέντη μας Αλέξανδρου Γέροντα. Θα τους φοβίσουν οι στρακαστρούκες κάποιων αλητών παρακρατικών;;; Οι Χρυσαυγίτες γεννήθηκαν και γαλουχήθηκαν μέσα στον πόλεμο και τις αντιξοότητες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθύνω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μας. Σε αυτούς που αψήφησαν τα πάντα και νίκησαν τους πάντες. Είμαι πολύ υπερήφανος για εσάς και αισθάνομαι τεράστια τιμή που είμαστε συναγωνιστές.

Το "συνταγματικό τόξο" δημιούργησε ένα σκοτεινό παρόν και μέλλον στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη . Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μπορεί η Χρυσή Αυγή να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον ;;

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί καλύτερο μέλλον στην ζώνη. Οι εργατοπατέρες του Κ.Κ.Ε λεηλάτησαν και ισοπέδωσαν τα πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Ήταν ένα από τα κόκκαλα που πετούσαν οι κυβερνώντες στα πιστά σκυλιά τους, αυτά του ΚΚΕ. Η Χρυσή Αυγή έχει έτοιμο το σωματείο ''ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ'', που δημιουργήθηκε πάρα το κλίμα τρομοκρατίας και παρανόμων διώξεων. Δεν είναι τυχαίο που σύσσωμη η ηγετική ομάδα του σωματείου βρέθηκε κατηγορούμενη, επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο. Ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε σε όλους το πόσο βρώμικο ρόλο είχε το ΠΑΜΕ στην ζώνη και ετοιμάζαμε να φέρουμε τα πρώτα πλοία στην περιοχή για να αρχίσει δειλά δειλά να ζωντανεύει η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Τότε έτρεξαν χεράκι-χεράκι οι....'' ταξικοί εχθροί '', ΠΑΜΙΤΕΣ, και ο Δενδιας να στήσουν τις ατιμίες που τόσα χρόνια ξέρουν καλά. Απλά να τους ενημερώσω ότι δεν κέρδισαν τίποτα άλλο παρά λίγο χρόνο. Η μάχη θα κερδηθεί , τα πλοία θα ξανάρθουν στο Πέραμα και οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν από ντροπή. Είναι η φράση που τους είχα πει και με κατηγόρησαν για εγκληματία. Την επαναλαμβάνω μαζί με την υπόσχεση μου ότι θα πραγματοποιηθεί. Οι εργάτες θα ξαναδουλέψουν στο ΠΕΡΑΜΑ. Και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να το κάνει.

Ποιο είναι το δικό σου όνειρο για τις περιοχές του Πειραιά;


Να ζούμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι. Να καταλάβουμε το σωστό ακόμη και αν διαφωνούμε σε κάποια θέματα να αγωνιζόμαστε για το καλό της περιοχής μας. Οι Πειραιώτες είναι φιλότιμοι και ντόμπροι άνθρωποι. Αυτό να μην το χάσουμε και να μην ισοπεδωθούμε. Και πάνω από όλα να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σε λίγες μέρες έχουμε την μεγάλη μάχη των εκλογών. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα σε όλους αυτούς που ακόμα και τώρα βλέπουν με καχυποψία τον Λαϊκό Σύνδεσμο ;

Εάν υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τους αγώνες, τις παράνομες φυλακίσεις, τις άνανδρες δολοφονίες, όλη την λάσπη που εντελώς άδικα έχουμε δεχτεί και συνεχίζουν να μας βλέπουν με καχυποψία, δεν έχω τίποτα να πω. Δεν θέλω τίποτα από αυτούς και σίγουρα ο δρόμος τους δεν θα είναι ποτέ μέσα στην Χρυσή Αυγή. Εγώ θέλω τους τίμιους τους ασυμβίβαστους και τους μαχητές. Θέλω τους αετούς που απαρτίζουν την Χρυσή Αυγή και που αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για αυτούς. Εμάς δεν θα μας δικαιώσουν οι εκλογές. Η δικαίωση μας έρχεται μέσα από πράξεις και αγώνες. Χαιρετίζω όλους τους συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα που μάχονται για την Χρυσή Αυγή και για την πατρίδα μας. Σε όλα τα παιδιά με τα μαύρα που περνούν την ιδέα της Χρυσής Αυγής από άκρη σε άκρη σε όλα τα ιερά μας χώματα.


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]