ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΚΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ !!!

| No comment
Οι παρακάτω αδελφότητες μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αφού άλλες ήταν επικίνδυνες και έσπερναν τον τρόμο και άλλες βοηθούσαν όσους είχαν ανάγκη.
Παρόλα αυτά όλες είχαν παράξενους εσωτερικούς νόμους, όπως να φορούν μαξιλαροθήκες ή παράξενες τελετουργίες, όπως τα ξόρκια πάνω σε άλογα και φυσικά όλες ήθελαν με κάποιο τρόπο να κυριαρχήσουν.

10. The Bald Knobbers

Τα μέλη της συμμορίας έπρεπε να φορούν στο κεφάλι τους μαξιλαροθήκες και αγαπημένη τους ασχολία ήταν να δένουν τα θύματα τους σε δέντρα και να τα μαστιγώνουν. Η αδελφότητα δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει την αναρχία, τα μέλη της ξυλοκοπούσαν και κρεμούσαν όσους κατέκριναν τη δράση τους.

9. Society of the Horeseman’s Word

Σιδηρουργοί και ζευγολάτες, ήταν τα μέλη της αδελφότητας που πραγματοποιούσαν ξόρκια και άλλες τελετές μαύρης μαγείας για να υποτάξουν τις γυναίκες και τα άλογα. Τα μεσάνυχτα πραγματοποιούσαν τελετές σε αχυρώνες, όπου τα μέλη έλεγαν τη μαγική λέξη που τους έδινε μαγικές ικανότητες, που επιδρούσαν στα άλογα.

8. Cicada 3301

Πρόκειται για την πιο έξυπνη αδελφότητα της Αμερικής, τα μέλη της οποίας πρέπει να ανακαλύψουν και να λύσουν όλα τα παζλ του κόσμου. Για να καταφέρεις να μπεις στην αδελφότητα πρέπει να είσαι διαπιστωμένα έξυπνος. Πολλοί υποπτεύονται ότι πρόκειται για μια ομάδα χάκερ.

7. Noze – Baylor University

Η αδελφότητα ξεκίνησε μετά από ένα αστείο για τη μύτη ενός πρωτοετή που αναφέρεται ότι ήταν τόσο μεγάλη, ώστε γύρω της μπορούσε να δημιουργηθεί μια αδελφότητα. Το 1960 η Noze έγινε γνωστή, αφού, επανειλημμένως , έβαφε μια γέφυρα του πανεπιστημίου Baylor, ρόζ και μετά την έκαιγε.

6. Skull and Bones – Yale University

Η αφρόκρεμα της αμερικάνικης κοινωνίας ήταν μέλη της οργάνωσης, όπως ο George Bush καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης μέλος ήταν ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri, όπως και άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών. Τα μέλη της αδελφότητας πραγματοποιούσαν σεξουαλικές επιθέσεις στους πρωτοετείς και έφεραν πάντα μαζί τους κόκαλα, Για να μπορέσει κάποιος να γίνει μέλος της αδελφότητας έπρεπε να διηγηθεί το ιστορικό των προσωπικών του σχέσεων, ενώ βρισκόταν σε φέρετρο.


 

5. L’UX

Τα μέλη της είναι χάκερ και καλλιτέχνες που δρουν κυρίως στις υπόγειες στοές του Παρισιού και τα απόμερα στενά της πόλης. Η αδελφότητα κατάφερε να εισβάλλει παράνομα σε ένα μουσείο από μια μυστική υπόγεια σήραγγα και να δημιουργήσει έναν κινηματογράφο.

4. The Nine Nanas

Εννιά γυναίκες είχαν χτίσει ολόκληρη επιχείρηση ζαχαροπλαστικής και τη λειτουργούσαν για περισσότερο από 30 χρόνια. Κάθε βράδυ οι γυναίκες έψηναν κέικ και γλυκά για τους μη έχοντες και τους τα παρέδιδαν κρυφά μέσα στη νύχτα.

3. The Claves HeaD Club

Γιορτάζοντας την εκτέλεση του βασιλιά Καρόλου Α”, τα μέλη της αδελφότητας τύλιγαν το κεφάλι ενός μοσχαριού σε χαρτί και το πετούσαν στη φωτιά. Διαλύθηκαν το 1734 μετά από επεισόδια που προκάλεσαν, όντας μεθυσμένοι.

2. The Arioi

Μέλη της αδελφότητας έπρεπε να είναι μόνο οι ωραίοι άνθρωποι που ήταν υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας, της θρησκείας και της παντομίμας. Η αδελφότητα ήταν κατά της γέννησης των παιδιών και τα μέλη της που κυοφορούσαν προχωρούσαν σε εκτρώσεις, ενώ τα νεογέννητα σκοτώνονταν αμέσως μετά τη γέννησή τους.

1. The Leopard Men

Η κανιβαλιστική φυλή- αδελφότητα που πραγματοποιούσε ανθρωποθυσίες και διάφορες τελετές για να ευχαριστήσει τους θεούς. Τα μέλη της, φορώντας δέρματα λεοπάρδαλης έσκιζαν τις σάρκες των ανυποψίαστων επισκεπτών και έπιναν το αίμα τους για να αποκτήσουν υπερφυσικές δυνάμεις.
news247.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]