Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ 180… ΓΑΙΤΑΓΑΝΑ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

| No comment
Σβήνουν ημέρα με την ημέρα οι ελπίδες των Σαμαροβενιζέλων για τη «μεγάλη προεδρική πλειοψηφία» των 180, που θα τους επιτρέψουν να μας κάτσουν στο σβέρκο μέχρι τον Ιούνιο του 2016!!!
Έτσι, η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα (προερχόμενη από το κόμμα Καμμένου), την οποία σίγουρα είχαν στο μυαλό τους οι Σαμαροβενιζέλοι για τους 180, ξεκαθάρισε τη στάση της τόσο στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, όσο και στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας.


Και μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε: «Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον ίδιο τον Θεό. Η χώρα δεν έχει παραγωγικό μοντέλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να παράγεται σ’ αυτή τη χώρα. Λένε για τον τουρισμό. Ναι, είναι καλό να πάει καλά, αλλά είναι παροχή υπηρεσιών. Επίσης, σ’ αυτή τη χώρα. Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση».

Κατ’ αρχάς, οφείλουμε να συγχαρούμε τη βουλευτή, γιατί πήρε σαφή θέση εγκαίρως και δεν υπέκυψε στους… πειρασμούς. Κατά δεύτερον, επισημαίνουμε ότι το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί οδηγεί κατευθείαν σε πρόωρες εκλογές, τον Νοέμβριο ή το πολύ τον Μάρτιο. Γιατί, εφόσον οι Σαμαροβενιζέλοι δε μπορούν να εξασφαλίσουν την ψήφο ούτε των προερχόμενων από συγγενείς πολιτικά χώρους, καλύτερα είναι να αρχίσουν να τα μαζεύουν από τώρα!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]