Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ...ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ!!!

| 3 Comments
"Η θέση μας είναι ανάμεσα σε Πασοκ και Νδ", λέει ο Μαρκόπουλος!

Τον πρόεδρο της βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο επισκέφθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, προκειμένου να εκφράσει τη διαφωνία του σχετικά με τη πρόταση του ο πρόεδρου για τις θέσεις που θα καταλάβουν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα έδρανα του...
ελληνικού κοινοβουλίου, στα δεξιά της ΝΔ και μπροστά από τη Χρυσή Αυγή. Το θέμα διευθετήθηκε, με καλή πρόθεση του προέδρου της βουλής και τελικά συμφωνήθηκε να καθίσουν στο πάνω διάζωμα και ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. "Εκεί είναι η θέση μας", είπε ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Την ίδια στιγμή, οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφώνησαν να μην πάρουν μισθό μέχρι να διαλυθεί το κοινοβούλιο εκ νέου λόγω εκλογών.


Έτσι, προσέξτε μην σας πουν...ακροδεξιούς! Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια έκανε κι ο Καρατζαφέρης όταν το 2007...τόλμησαν να τον "προσβάλουν", βάζοντάς τον δεξιότερα της Νδ!

Βέβαια, υπάρχει και η Χ.Α που...δαγκώνει, οπότε οι "δημοκράταροι" του κωλοτούμπα Πάνου αρνήθηκαν να καθήσουν κοντά τους, για να μην κολλήσουν...φασισμό!

Αλήθεια, τι ακριβώς εννοείτε πως η θέση σας είναι ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ;

Δηλαδή είστε ανάμεσα στην γαλαζοπράσινη συμμορία που διέλυσε την Ελλάδα;;;

Εκεί δεν φοβάστε μην...αρπάξετε καμιά "αρρώστια";

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε!

Υ.Γ. Πληροφοριακά, η θέση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στα βουλευτικά έδρανα είναι η ίδια με του Λαος: Βρε για κοίτα κάτι...συμπτώσεις!

hellas-orthodoxy



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]