Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ (;) Ο ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ !!!

| No comment
Κοιτάτε να δείτε κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν στον κόσμο. Μόλις μία μέρα πριν ο Σόιμπλε κόντεψε να πνιγεί όταν του τέθηκε ερώτηση σχετικά με το περιβόητο σκάνδαλο Siemens, για το οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχει τιμωρηθεί κανείς σε Ελλάδα και Γερμανία, αλλά αντιθέτως επήλθε ντροπιαστικός συμβιβασμός για να μην αποδοθούν ποινικές ευθύνες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κυριαρχία της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας.
Μία ημέρα μόλις μετά διαβάζουμε ότι ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της πολυεθνικής, Heinz-Joachim Neubürger, που έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της εταιρίας με τα οποία η Siemens χρημάτιζε Έλληνες αξιωματούχους, αυτοκτόνησε! Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία τον είχε μηνύσει γιατί δεν κατάφερε να σταματήσει τα φαινόμενα διαφθοράς, όμως ο ίδιος έλεγε πως δε φέρει καμία ευθύνη, παρά το γεγονός ότι είχε συμβιβαστεί με την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Πόση σχέση έχουν τα δύο προαναφερθέντα γεγονότα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά είναι ότι η εγχώρια κλεπτοκρατία λειτουργεί με κανόνες cosa nostra. Απόδειξη περί αυτού είναι ότι έφτασε μέχρι της φυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, επειδή η νουδούλα έχανε ψηφαλάκια σε αυτή την κατεύθυνση. Και επειδή αυτό φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό, έναν μήνα αργότερα είχαμε την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, σχετικά με την οποία οι μηχανισμοί του κράτους αδιαφόρησαν επιδεικτικά, ενώ τα κανάλια της διαπλοκής έφτασαν μέχρι «πρετεντέρειου» σημείου να λένε ότι «Θα μπορούσε να σκοτωθεί και κανένας άνθρωπος».

 

Οπότε ας διατηρούμε τις αμφιβολίες μας περί του τρόπου θανάτου του εν λόγω κομβικού προσώπου, αφού οι κλεπτοκράτες έχουν αποδείξει μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να μείνουν εκτός φυλακής και με το χέρι μέσα στην «καρδάρα με το μέλι».
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]