Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…

| No comment
Aς πάρομε τα κόμματα ένα ένα. – ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ξέρουμε ποια τι ρόλο παίζουν. Ειναι καθαρά όργανα των Γερμανών.
Ψήφο σε αυτά σημαίνει βουλγαροποίηση μισθών-συντάξεων, αυτοκτονίες, μετανάστευση, διάλυση σε ο,τι απόμεινε, και εκχώρηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Το θέλομε;
- Το κόμμα του βλαμμένου ΓΑΠ. Ποιος λογικός μπορεί να ψηφίσει ένα βλαμμένο, το οποίο μας έσπρωξε στο ΔΝΤ, και σκύλεψε πάνω στα κουφάρια μας, με ενέργειες που απέφεραν δισεκατομμύρια στην οικογένειά του και στα κυκλώματα που τον στήριζαν;
- Το κόμμα του Μπόμπολα, το οποίο έφτιαξε ο εθνικός εργολάβος, προκειμένου να έχει τον έλεγχο του κόμματος που θα δημιουργήσει κυβέρνηση. Ένα ποτάμι εγγυήσεων στους Γερμανούς, ότι οι όροι των μνημοσύνων που έχουν υπογράψει οι προδότες μέχρι σήμερα θα εφαρμοστούν.
Το θέλομε;
- Ο σύριζας, ο οποίος θα ανοίξει τις πόρτες της κόλασης, με αθρόες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, με δικαίωμα ψήφου και άρα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να περάσουν με δημοψηφίσματα την διάλυση της χώρας (Σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο κλπ κλπ).
Το θέλομε;
Τι μένει;
- Οι ΑΝΕΛ, είναι ένα κόμμα προσωποπαγές, το οποίο χρησιμοποιεί καθαρό λόγο, αλλά δεν παύει να στηρίζεται σε ένα χαρισματικό πρόσωπο, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό. Στο παρελθόν έχομε γνωρίσει προσωποπαγή κόμματα όπως του Σαμαρά, το οποίο αποδείχτηκε στην κρίσιμη στιγμή (πρόεδρος Στεφανόπουλος) κατασκεύασμα των πολιτικών συστημικών απατεώνων, για να το χρησιμοποιήσουν. Άρα μπορούμε σε τόσο κρίσιμες στιγμές να ρισκάρομε σε ένα μόνο πρόσωπο όπως του Καμμένου;
Το ΚΚΕ θα μπορούσε κάποιος με στοιχειώδη λογική να το ψηφίσει; Είναι ένα κόμμα διαχείρισης μιας τεράστιας ακίνητης περιουσίας και τίποτα άλλο. Αν το κόμμα κλείσει, τα περιουσιακά στοιχεία πάνε στο κράτος, και άρα, η κλίκα που το διαχειρίζεται θα χάσει τα λεφτά. Χώρια τις κρατικές επιδοτήσεις και τις βουλευτοποιήσεις ημετέρων.
Το θέλομε;

 

Μετά από όλα αυτά τί απομένει;
Η Χρυσή Αυγή.
Το στοιχείο που κάνει την ΧΑ προτιμητέα, είναι το γεγονός ότι το σύστημα των κατοχικών δυνάμεων έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της. Αυτό σημαίνει ότι την φοβάται. Τι μπορεί να φοβάται το οργανωμένο πολιτικό συνδικάτο των γκάνγκστερ που μας λεηλατεί; Απλά, φοβάται, μην χαλάσει η επιχείρηση λεηλασίας. Αν η ΧΑ δεν απειλούσε αυτή την επιχείρηση θα ασχολούνταν μαζί της; Φυσικά και όχι.
Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα και απλό. Ψηφίζουμε χρυσή αυγή, και κλείνομε τα αυτιά μας με κερί στις απειλές και στις υποσχέσεις του οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος που θα μας αφανίσει μέχρις ενός. Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών, είναι η ζωή σου και η περιουσία σου.
Αν ψηφίσεις ΧΑ, έχεις μια ελπίδα, διαφορετικά…
gianniotis.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]